Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witajcie, nic nie piszę, bo jestem totalnie zakręcona. Na święta pojechaliśmy do mojej mamy, czyli mam za sobą 1400 km. Mieszkamy w domu, ale większość rzeczy przybędzie jutro (w tym pralka). Nie jest łatwo, ale sa dobre perspektywy. Gdyby dziś mnie ktoś po południu zapytał, czy zrobiłabym to wszystko jeszcze raz, odpowiedziałabym "nigdy w życiu". Biegałam po tych cudownych wnetrzach od sypialni z walizami, do drabiny na dachu, włączając kotłownię i garaż i szlag mnie trafiał. Ludzie, po co komu tyle metrów!! Nogi mnie bolą!! :roll:

Efektem tej bieganiny jest przynajmniej podłączona TV, dokończona instalacja alarmowa, ponadto wykonałam wiele telefonów, wypełniłam swoja część garderoby rzeczami z wielu pakunków!.. bałagan zaje.. duży! Zwierzaki żywe nadal i nie poginęły. Słucham pisków psa i usiłuję odpocząć.. hmm, psu się chyba tu nie podoba? :-?

..a mnie? Chyba będzie się podobało, tylko uprzątnę ten pierdzielnik i odpocznę! :wink:

pozdrawiam noworocznie, sorki, że nie zaglądam do Was, ale na razie mam neta z Play, jest limitowany...

• Odpowiedzi 7,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj

Zaglądam do Ciebie często, choć prawie się nie odzywam. Piszę teraz tak ku pokrzepieniu, ograniesz bałagan i bękdzie ok :lol:

Pięknie u Ciebie i wiele osób już o tym pisało, ja cenie Twoje wnętrza za prostotę i nowoczesność, która nie wygląda, jak zdjęcie z katalogu lub widok pokoju hotelewego.

Sama rozpoczynam przeprowadzkę w styczniu, ale nie mam garderoby, półek na książki itp. Nie wiem, jak się uporam z tym wszystkim :o. No i też jestem znad morza :D

Dzięki za slowa otuchy i zyczenia noworoczne. Też Wam życzę wszystiego dobrego, żeby ten nowy był lepszy od obecnego i spełniły się wszystkie marzenia! :D

Dzisiaj zwieźliśmy rzeczy, własnie siedzę wśród takiej wielkiej góry kartonów i pakunków. Nie mam pojęcia, jak to wszystko zmieściło się w mieszkaniu! :o

Od wtorku mam normalny net, będzie łatwiej! ;)

BUGI, fajnie, ze zaglądasz, zapraszam częściej i dzięki za miłe słowa! A może okaże się, że jesteśmy sąsiadkami? :)

Pasie, Kala, dziś mi się humor poprawił, jestem dobrej myśli. Tym bardziej, że pilot od bramy wreszcie działa, a zimą to istotne... :roll:

Dzięki za slowa otuchy i zyczenia noworoczne. Też Wam życzę wszystiego dobrego, żeby ten nowy był lepszy od obecnego i spełniły się wszystkie marzenia! :D

Dzisiaj zwieźliśmy rzeczy, własnie siedzę wśród takiej wielkiej góry kartonów i pakunków. Nie mam pojęcia, jak to wszystko zmieściło się w mieszkaniu! :o

Od wtorku mam normalny net, będzie łatwiej! ;)

BUGI, fajnie, ze zaglądasz, zapraszam częściej i dzięki za miłe słowa! A może okaże się, że jesteśmy sąsiadkami? :)

Pasie, Kala, dziś mi się humor poprawił, jestem dobrej myśli. Tym bardziej, że pilot od bramy wreszcie działa, a zimą to istotne... :roll:

Noooooooo!!! :lol: :lol: :lol:

Łączę się z Tobą... w euforii!!! :wink: Euforia to taki dziwny stan... ale baaardzo przyjemny... 8)

W Nowym Roku 2010 życzę przede wszystkim zdrówka, bo najważniejsze, spełnienia marzeń, szczęścia w nowych czterech kątach, prawdziwych przyjaciół, sukcesów zarówno w życiu osobistym jak i zawodowym, no i pieniążków bo chociaż szczęścia nie dają to w szczęściu pomagają :D

A dzisiejszej nocy zabawy do białego rana w najlepszym towarzystwie, dobrej muzy, wygodnych butów i pysznego szampana :D

* niepotrzebne skreślić :wink:

http://foto2.m.onet.pl/_m/80b3b55c4cdc1651fae933217c1cfb46,10,19,0.jpg