Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Myszko, a co to za lampa? Gdzie można taką kupić? Masz jakieś namiary może? Baardzo ładna! Twoja, sure też śliczna!

:cry:

Nelli, przepraszam najmocniej nie doczytałam. Lampa firmy frandsen. Mozesz sobie zajrzeć do mnie juz wisi :). No juz nie smutaj się

DZIĘKUJĘ

DZIĘKUJĘ

DZIĘKUJĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/h035.gif

Ślepota ze mnie. Byłam u myszki i nie zwróciłam uwagi na nazwę tej lampy, przepraszam :oops: :wink:

Apropos kabiny, to u nas totalny Meksyk, bo nie mamy brodzika, nie mamy kabiny i mamy deszczownicę sufitową :p

Fajnie jest 8) :lol:

Ale nie idźcie w moje ślady :lol:

pytanko dotyczące kabiny bez brodzika czy pod te płytki specjalnie czyms sie gruntuje powierzchnie ? i czy niewylewa się woda poza kabinę ?

Aguleczko, pod płytki daje się folię w płynie, a jak już dziewczyny wyżej napisały - czy się woda nie wylewa, to wszystko zależy od kabiny lub samych drzwi, po prostu... :D

Sure, witanko! 8) :D :D

Jak to fajniście mieć normalny internecik, co? Cieszę się z Tobą... 8) :lol: :lol:

ja chyba też wreszcie muszę coś z tymi kabinami postanowić :roll:

ten temat mnie przeraża

Ciebie :o coś przeraża :o nie wierzę :D

:lol:

no niestety tak.

podchodziłam do tematu już kilkakrotnie i jak na razie bez sukcesu.

u mnie sprawa wcale nie jest taka banalna bo mam kosmiczne miejsce pod kabine :roll:

cześć wszystkim czytaczom! :D

(pewnie bardziej czytaczkom?)

rano spóżniłam sie do pracy, strasznie jestem do tyłu przez to zamieszanie przeprowadzkowe i chwilowy brak normalnego internetu

ten radiowy nie jest zły, ale wczoraj nie miałam się czasu nacieszyć, bo padlam i spałam od 23! Niebywałe! :o

dzisiaj zamykam temat mieszkania, czyli wszystkie nety, telewizje i inne, niestety, kupujący się wczoraj wycofali, szukam dalej.. :-?

...i ciągle mam poczucie, że o czyms zapomniałam! :roll: