Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzięki za slowa otuchy i zyczenia noworoczne. Też Wam życzę wszystiego dobrego, żeby ten nowy był lepszy od obecnego i spełniły się wszystkie marzenia! :D

Dzisiaj zwieźliśmy rzeczy, własnie siedzę wśród takiej wielkiej góry kartonów i pakunków. Nie mam pojęcia, jak to wszystko zmieściło się w mieszkaniu! :o

Od wtorku mam normalny net, będzie łatwiej! ;)

BUGI, fajnie, ze zaglądasz, zapraszam częściej i dzięki za miłe słowa! A może okaże się, że jesteśmy sąsiadkami? :)

Pasie, Kala, dziś mi się humor poprawił, jestem dobrej myśli. Tym bardziej, że pilot od bramy wreszcie działa, a zimą to istotne... :roll:

No może faktycznie jesteśmy sąsiadlami... Od SOBOTY!!!!! mieszkam w Straszynie koło Gdańska. :)

Hej Sure

chwale siem....tez mam zaspy :lol: :lol: :lol:

tylko tutaj, czy tam też? ;)

na wyspach zaspy to chyba jakiiś wybryk natury jest... :roll:

tutaj czyli tam :lol: :lol: bo ja tak rozkrokiem i po 12 latach tutaj juz nie ale tam jeszcze nie :lol: :lol:

czyli zima dopadła wszystkich... ;)

na razie w tej historii o śniegu jestem na początkowym etapie! :lol:

tutaj czyli tam :lol: :lol: bo ja tak rozkrokiem i po 12 latach tutaj juz nie ale tam jeszcze nie :lol: :lol:

Z tego trudno sie wyleczyc, wiem cos o tym. :roll:

albo, tak jak mój miły - jest się wszędzie "u siebie"... :roll:

No, niby tak. Ale po jakims czasie zaczyna sie taki blues, ze ciagle czegos szukasz z obledem w oczach i nie masz pojecia, na ktorym kontynencie to zostawilas. :lol: :-?