Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Sure, znów odwiedziłam Twój dom i jak zwykle pozachwycałam się wszystkim.

Piękne zestawienia szarości z ciepłem odcieniem drewna, bardzo mi się podobają wysokie listwy przypodłogowe, a kocurek...rewelacja, tylko się przytulać i miziać bez końca.

• Odpowiedzi 7,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzięki, Tola. Fajnie słyszeć pochwały, choć w domku jeszcze duuużo do zrobienia. Odkąd zamieszkaliśmy, jest jednak znacznie lepiej, niż gdy biegaliśmy z domu na budowę! ;)

Feniks, innymi słowy, jak nie urok, to przemarsz wojsk? Skoro tak, jest szansa, że niedługo będzie lepiej... :roll:

Małgoś, po przeczytaniu nie do końca rozumiem, jakiej pomocy potrzeba? Na chorobach kocich się nie znam - czy ona jest zdiagnozowana i trzeba środków na leczenie??

Tak, jest zdiagnozowana. Potrzeba srodkow na leczenie i szczepienie pozostalych kotow. To tak na odleglosc, bo oczywiscie jesli ktos blizej mieszka, moze pomoc tez logistycznie - transport itd. :roll: Od tego miejsca jest cala historia na miau http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=105215&start=405

A, nie szkodzi (i już się wypisałas, jak widzę) ;) :D

...a jeśli chodzi o te plamy, to odpowiem jeszcze i tu - podłogę czyściłam różnymi środkami, jeszcze nie do końca zeszlo. a z czego masz plamy na fugach? Do mycia fug jest kilka preparatów. Ja osobiście fug nie mam wcale, przynajmniej nie ma kloporu z ich czyszczeniem!

za to jak porównuję płytki na podlodze z tymi, które były w paczkach, różnica jest... :-?

sure.........piękny dom!!!!!! :p

cudny kot!!!!!!!!!! :p

... dom piekny ...

... ale Kot w bidecie........... stracił wiele w oczach mojego Kota ... bo usłyszałem "Mieeeuuułłlł...czak" :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gwoździku, nie dobijaj! :roll:

(wystarczy mi, ze biedzę się z kompletowaniem dokumentów do odbioru)

a za komplementy dziękuję nieustająco! ;)

sure.........piękny dom!!!!!! :p

cudny kot!!!!!!!!!! :p

... dom piekny ...

... ale Kot w bidecie........... stracił wiele w oczach mojego Kota ... bo usłyszałem "Mieeeuuułłlł...czak" :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gwoździku, nie dobijaj! :roll:

(wystarczy mi, ze biedzę się z kompletowaniem dokumentów do odbioru)

a za komplementy dziękuję nieustająco! ;)

Sure kompletuj, kompletuj to potem podpowiesz co i jak :D