Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

walczyc to ja też musiałam :wink: początkowo miałam kawałeczek ziemi, później oczyśli troszkę terenu z mat.budowlanych to zabrałam budowlańcom następny kawałeczek a jak zeszły dachówki to już nie było mocnych - zagrodziłam, posadziłam i już :wink: z tym, że u mnie teren jest prosty i mogłam tak zrobic

Dzięki, Ewo... :D

..sama nie wiem, czy dla mnie jest ładny, czy nie, w założeniu miał być wygodny, tak żeby można było się w nim dobrze czuć. W sumie, jak będzie wykończony i niczego nie zepsują... ...ale to jeszcze strasznie długo!

Szukam sobie teraz fotek wierzby, sama nie wiem, czy bardziej podoba mi się japońska, czy czerwona. W każdym razie chodzi o taką niepłaczącą.

u mnie z ogródkiem to było tak, że dużo osób mówiło: im wcześniej zasadzisz tym bedzie większe jak się wprowadzisz. Budowę rozpoczęliśmy w marcu zeszłego roku i tak cały czas coś dosadzam :lol: troszkę metodą prób i błędów, troszkę z pomocą np. Danusi i teraz już mam kawałek ogrodu:D

zazdroszczę. my musimy podnieść teren więc na razie nie ma szans na jakąkolwiek roślinke. dobrze że mamy dwie wielkie lipy

cześć :)

piękny domek, gratuluję :D

podobaja nam sie podobne klimaty :) wyprzedzacie nas sporo :wink:

czytałam dziennik, ale nie znalazłam tej ścianki .. :oops:

sedeczności zostawiam i dobrego dnia życzę :D

Już napisałam u Ciebie - bo jeszcze nie wykonany, dopiero jak zrobię podłogę... :(

Wrzucę później wizualki...

Witam z rewizytą. Pamiętam jak podziwiałam waszego wiewióra ale w życiu bym nie poznała że to wy!! Super postępy, strasznie zazdroszczę że działacie już w środku. JA mam chwilową depresję budowlaną. Będę w siódmym niebie jak już się rozstaniemy z naszym panem A.