Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

I ogólnie jest smutno, bo suka jest w kiepskim stanie, nie za bardzo mogła utrzymać się na nogach, jak ją wyprowadzałam. Teraz tylko sobie leży i patrzy... :(

...i cierpi :( Może potrzebny jest weterynarz?

Słoneczko, ona jest stale pod kontrola weterynarza, dodtychczas udawało się poprawiac jej stan, ale mam świadomość, ze owczarki nei są wieczne - nasza ma juz 15 lat! Na razie nie piszczy, jedzenie polizała, jak miała pod nosem, ale nie wykazuje chęci do podnoszenia się. Gorączki raczej nie ma. Na szczęście mamy zaprzyjaźnionego weterynarza, który prowadzi ją od początku, jeśli nie nabierze energii do południa, to się z nim skontaktuję.. :(

Dlaczego chcesz czekać do południa, skoro sunia nawet chodzić nie chce?

Racja, Słoneczko, też zdecydowałam, zeby nie czekać! Popatrzyłam na nią, jednak zmierzyłam gorączkę, okazało się, ze miała. Zadzwoniłam do weta, powiedział, co podać od razu, zanim przyjedzie...

to, że nie chodzi, jest już jakąś normą, bo ma problem z kręgosłupem i bez podniesienia tyłu nie wstanie. Ale teraz to już była przesada...

Ulżyło mi :oops:

Od serca raczej gorączki by nie miała. Tak na wszelki wypadek, podam Ci adres sklepu z karmami leczniczymi (my akurat sprowadzamy dla naszego bullka karmę likwidującą piasek w nerkach), które są o kilkadziesiąt zł tańsze niż w lecznicach i nie płacisz za kuriera:

http://www.kar-ma.pl/hills-hills-canine-14kg-p-380.html

Dziewczyny, dzięki!

Tolu, sunia by się ucieszyła, zaczyna powoli próbować jedzenia, mam nadzieję, ze i kostakmi się zainetresuje! :D

Alunek, też chętnie spotkam się jeszcze raz, jak tylko bedzie okazja. Mam nadziej, że nie namieszałam z tym zjazdem na obwodnicę? ;)

Psica teraz dostaje antybiotyk i steryd, gorączka jej spadła,nawet była 2 x na zewnątrz, ale z pomocą. Jestem dobrej myśli...