Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Maja, psica lepiej, a jej zdjęcia bywały na n-stronie komentarzy. A nawet mialam jakiś czas w avaterku!.. :lol:

rzeczywiście, dla owczarka 15 to dużo, ale jeszcze chcałabym, żeby doczekała emeryturki na tarasie, przynajmniej..

ok, po powrocie wrzucę fotki, bo teraz w pracy jestem (i piszę na fm, hmmm)... :oops:

Witam... od wczoraj obserwuje z ukrycia.... smutam się mocno z powodu psicy i tak podglądam.... cieszę się, że już lepiej...

Jak moja tydzień po operacji zaczęła lizać moją rękę upacianą w jedzeniu to popłakałam się ze szczęścia... wiem co to znaczy :-?

Cześć Arctica! Już z sunią przechodziliśmy kilka kryzysów, ale na szczęście za każdym razem jakoś dobrze się to kończyło. Ta infekcja na szczęście jest chyba łagodniejsza od poprzedniej, ale i tak mnie martwi, bo w tym wieku to wiadomo... w pewnej chwili mialam naprawdę stracha, bo zupełnie się nie ruszała, nawet pogłaskana.. :(

Pasie, własnie wróciłam i byłyśmy z suką na spacerku! :D

No, trochę na wyrost to nazwałam spacerkiem, ale samodzielnie wyszła przed dom, dokonała toalety wieczornej i wróciła! ;)

Fajny masz avatarek!

Mayland, dzięki, zajrzę jutro po drodze do Lidla. TYlko jednego się obawiam, że na moich drzwiach ten patent może się nie sprawdzić, są jakies dopasowane... ale tego chyba się nie dowiem bez przymierzenia! :roll:

Maja,psica czuje sie lepiej, można powiedzieć "stosownie do wieku" ;)

To zdjęcie, na wszelki wypadek wyjaśniam, jest sprzed paru lat, tylko akurat zimowe. Teraz sierść ma mniej elegancką, szczególnie w chorobie.

Rasia, u nas nie sypało dziś wcale, a wczoraj umiarkowanie. Mimo to udało mi się po raz pierwszy zakopać wyjeżdżając z garażu! :oops:

Snieg zrobił się miękki i wpdałam w dołek w sam raz na mój samochód, musiałam wołać o pomoc! ;)

Skoro nie jadę na narty, to już lepiej niech będzie tak:

http://img713.imageshack.us/img713/5468/1005508w.jpg

Cześć Alunek! :D

(a w Twoim wątku to Cię jakoś nie mogę spotkać)

piękny pies! wiecej go prosze :wink:

Ależ z przyjemnością, powklejam, jak tylko wrócę do domu! :D

czekam zatem :p

sorki, niedługo wrzucę, właśnie skończylam odśnieżać, przy okazji znalazł się człowiek, który chciał dorobić i za parę groszy mam oczyszczony wjazd, a byl sam lód! :D

no to super farciaro :wink:

noo. może ogródek mi też kiedyś przekopie? Podobno pracowal u ogrodnika... :)

A ja dziś sama skuwałam lód ze schodów wejściowych i podestu, jakoś nikt się nie trafił do pomocy 8)

Tak się ostatnio zastanawiałam nad wycieraczką - jaką w końcu kupiłaś?

Aniu, ja też sama kopałam w innych miejscach, ale wjazd trzeba było szpadlem i siekierą!! :roll:

A ja mam przed drzwiami na zewnątrz kratkę metalową, a do przedsionka kupiłam "tymczasową", jakąś szorstką - kocurowi się bardzo spodobała, czasem nawet na niej śpi! :D