Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

o widze ze ciachnelas miska 8) nie dawaj mu za bardzo sie wylizywac, bo moga mu szwy pojsc ale bedzie spoko ... z chlopakami nie ma takiego problemu, kotki maja gorzej 8)

noo.. ...z chlopakami - kotkami to rzeczywiście nie ma problemu, bardziej jęczeli ci pozostali! ;)

Mazo, AGP - ciągle nie wiem, jak sie nazywają, na fakturze nie było nazwy, szukałam już w różnych miejscach, od instrukcji montazu (też nie było nazwy), po skrzynkę mailową - i nic! :(

(jeszcze będę próbowac później)

te półokrągłe składane też są fajne - na pewno tańsze od Huppe!

• Odpowiedzi 7,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:D :D

Cześć Alunek. Usmiecham się, jak ktoś mówi na toto "ogród" (ale juz niedługo będzie). Wiesz, u Was chyba jakiś inny klimat, mój taras nadal pod śniegiem, choc zaspa mniejsza. Pewnie bym ją zrzuciła z tego tarasu, ale dzis byłam prawie caly dzień poza domem.

Jutro moze mi się uda dokończyc dzieła i zrobię fotki tarasu, sama go jestem ciekawa, muszę ocenić, ile tam jeszcze do zrobienia! ;)

:D :D

Cześć Alunek. Usmiecham się, jak ktoś mówi na toto "ogród" (ale juz niedługo będzie). Wiesz, u Was chyba jakiś inny klimat, mój taras nadal pod śniegiem, choc zaspa mniejsza. Pewnie bym ją zrzuciła z tego tarasu, ale dzis byłam prawie caly dzień poza domem.

Jutro moze mi się uda dokończyc dzieła i zrobię fotki tarasu, sama go jestem ciekawa, muszę ocenić, ile tam jeszcze do zrobienia! ;)

na wszystko przyjdzie pora... spoko spoko :D

popatrz na to z innej strony , ty masz taras a nie masz ogrodu... ja natomaist nie mam tarasu a tylko to coś co się nazywa ogród :D :D :D

czy ja już pytałam się o stolarnię/tartak z którego kupiłaś dechy na taras?

O właśnie, Aka, dziennik się znalazl! ;)

Alunek, nie wiem, jakim tartaku były kupowane dechy, bo to mój wykonawca zamawiał - gdzies tu w okolicy. Może znajdę fotę opakowania, pamiętam, że nazwa dostawcy brzmiała znajomo...

A jesli chodzi o same tarasy, to ja też ich do końca nie mam. Dechy są na jednym, ale nie wykończone, przy wyjściu jest dziura. A drugi - szkoda mówić. Tylko legary leżą, nie wiem, jak będą wyglądały, gdy się wyłonią spod śniegu? :roll:

Mówisz, że wiosna niedługo przyjdzie? :roll:

Byłoby dobrze, bo niedługo mi się wyczerpią zapasy energii (może dzięki temu zacznę spalać tę zmagazynowaną w warstwach podskórnych, co nie jest głupie :wink: )

ja tez mam nadzieję, że niedługo :roll: bo i moje baterie ledwo zipią :evil: :x

dobrywieczór :)

Mówisz, że wiosna niedługo przyjdzie? :roll:

Byłoby dobrze, bo niedługo mi się wyczerpią zapasy energii (może dzięki temu zacznę spalać tę zmagazynowaną w warstwach podskórnych, co nie jest głupie :wink: )

ja tez mam nadzieję, że niedługo :roll: bo i moje baterie ledwo zipią :evil: :x

dobrywieczór :)

a zamiast tego ciągle sypie, a w dodatku mnie o 7 rano obudzili kot do spółki z mężem, pierwszy skakał po łóżku, drugi zabrał się w salooonie do majsterkowania... :-?

ale przynajmniej sprzęt audio częściowo podłączony (jest szansa, że nadejdzie czas na słuchanie muzyki podczas kapieli! ;)

Nas tez zasypalo na bialo, ale mam nadzieje ze to juz ostatnie podrygi tego bialego badziewia ... jak w kazdym roku - niby juz po ptakach a jeszcze przywali na koniec :wink:

jaki sprzecio do lazienki masz? ja mam tylko takie male radyjko lazienkowe, zeby cos tam brzeczalo ale taka dobra orkiestra tez byla by cacy 8)

hmmm, to jest jakas mysl - niby sypialnie mam dalej, ale lazienka przylega do innego pokoju .... a w tym pokoju akurat na tej scianie bedzie biurko, szafy na papiury - i jakies lepsze brzeczydlo tez napewno bedzie, tak ze moge przewiercic sie przez sciane zeby kabelki na glosniki przeciagnac 8)

ps bosh nie moge lazic po FM bo nigdy Rubika nie skoncze :roll: :wink: