Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Aguś nawet na małej działeczce mozna malutką beczulkę wody ustawiac i tam wsadzic miniaturke lilii wodnej np.Aurora..................może na tarasie :wink:

Ale na mnie nie zwracajcie dziewczyny uwagi bo ja mam obsesyję w tym temacie :lol:

Ja też bardzo lubię wodę, na szczęście w Gdańsku blisko do morza. :D

A tak poważnie, to w sąsiedztwie mojego płotu będą dwa oczka, uznałam, ze to już za dużo. Oczko chyba wymaga jednak większej dyscypliny? Kiedyś widziałam takie nieco zaniedbane i mine zniechęciło... :-?

• Odpowiedzi 7,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

cały tydzień grzecznie pracował od rana do 20 (z przerwą na obiadek)nawet wczoraj :o

Jak kręciłam nosem że na tydzień zostwia naszą budowę to powiedział mi tak"że wolałby rzucic tą budowę niż nie jechac" :o

Więc grzecznie ustąpiłam i już więcej się nie odezwałam. Ale żeby się pokazac to zapierniczał że hej :wink:

U nas dużo jest takich pracochłonnych pierdułek:zbrojenia,szalunki itd......

Cześć, o tynkach się nie wypowiem bo to jeszcze sto lat przede mną, ale widziałam że rozmawiałyście o basenie i jak patrzę na ostatnie kilka okresów lenich w PL to zastanawiam się kto i kiedy w tych polskich basenach pływa bo jakoś pogodą ten kraj nie grzeszy 8) .

Ale ... jak ktoś nie ma co robić to zawsze można i basen czyścić, tak dla rozrywki :wink:

cześć Tofee :D

Stopień wykorzystania basenu będę mogla niedługo poobserwować u sąsiada. Ale ten będzie kryty, więc niezależny od klimatu...

Tynkowania u mnie dzisiaj też nie było, rano kończyli zaprawki, po południu lało - współczuję tym, którzy wybrali się na urlop nad polskie morze... :wink:

..za to perspektywa trawnika coraz bardziej realna, tylko okazalo się, że zamiast próchnicy trawa woli piasek, trzeba będzie twszystko jeszcze raz przemieszać! :-?