Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

dziś pobudka "tylko" o 6-tej - tym razem raban podniosła psica (bo kot jej skakał przed nosem, a jej z rana ciężko było samodzielnie się podnieść)

zaczynam powoli przyzwyczajać się do wiejskiego życia, trzeba wstawać o przedświcie i bydełko oporządzić!... ;) :roll:

http://healthskills.files.wordpress.com/2008/09/coffee-cup.jpg

...miłego dnia! :D

• Odpowiedzi 7,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja moją staruszkę na razie wypuściłam przed dom, gdzie było sucho, więc się nei upaćkała (w wieku Almy zawsze było problemem doczyszczenie jej futerka). Ale zaczynam porządkować teren (z przodu powstanie wrzosowisko), spróbuje ją namówić na dłuzsze spacerki. A za płotem droga z płyt jumbo i bajorko!.. :roll: :wink:

masz w domku przewidziane jakies specjalne miejsce do mycia psa? Trochę żałuję, że w piwnicy nie zainstalowałam brodzika...

Mój mąż wymyślił psią myjnię w garażu :-?

Witam z rana :D Mimo, że sledzę ten temat, nie miałam pojęcia o dwóch ostatnich stronach :evil: Jak to możliwe?

No to musisz koniecznie nadrobić! :wink:

Mnie się najbardziej "gubią" wątki z galerii domów i te, które maja komentarze w dziennikach budowy - nie wiem, dlaczego tak jest? :roll:

A w garażu masz jakiś specjalny brodzik, czy odpływ w podłodze?

To jakis bardzo dobry model psa macie! :lol:

Moja suka na starość jest pod tym względem latwiejsza. Wcześniej z uwagi na długi, gęsty włos i upodobanie do myszkowania w trawie i zaroślach zawsze wracala umorusana. Wycieranie nie bardzo pomagalo, bo po wyschnieciu z jej futra piach sie sypał do wieczora! :-?