Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Alleluja, Alleluja ! :)

Wesoły nam dziś dzień nastał, Chrystus bowiem zmartwychwstał.

Radujcie się więc i z ufnością patrzcie w przyszłość.

Niech zsyła na Was łaski i wnosi szczęście do Waszego rodzinnego życia.

http://www.palac-debowy.pl/upload/Image/zdjecia-duze/wielkanoc_2010.jpg

życzy cała rodzinka Pasiów :)

Ha, ja siebie też znalazłam! :p

Załadowanie strony zajęło parę minut, a na domiar wszystkiego to jest jakaś stofyfnasta strona, czyli piękna 100-ka mnie ominęła!... ;)

Nauczyć na pewno się nauczymy, szczególnie, jeśli poprawią błędy i przyspieszą toto? :cool:

tylko dziennika budowy jakoś nie widzę?? :(

Żeby nie było, że ktoś otwiera wątek dziesięć minut i ogląda skrzywioną buźkę, napisze więcej... ;)

Dzięki Wszystkim za życzenia, niestety nie dochodziły powiadomienia, no i resztę problemów z nowym forum, to już pewnie znacie?

Na szczęście zaczęły działać stare linki, znalazłam swoje komenty :p

Może nie będzie tak źle, jak na to wygląda, tylko muszą wiele poprawić. Nie wiem, po co to okno ze znajomymi, jak na NK, czy FB, ale moze być użyteczne, gdy się chce szybko coś znaleźć (jeśli będzie linkowanie do wątków, oczywiście)...

...miłego Lanego Poniedziałku, wychodzi słoneczko, chyba ruszę odwłok na spacer! :D

dzień dobry po świętach ... trochę czuję się zagubiona na tym nowym FM. "Śledziki" mi zginęły :-( ... no cóź trochę mi zajmie odszukanie wszystkich tematów...ale do ciebie Sure od razu odnalazałam drogę :-)

witaj, dzisiaj i tak jest lepiej, bo szybciej ładują się strony, wcześniej było to nie do wytrzymania - klik i trzeba pójść zrobić sobie kawę, żeby nie marnować czasu... ;)