Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Miała być po prostu szara, jak ta:

http://img191.imageshack.us/img191/6124/p6300097.jpg

i murek w takim stylu, jak na wcześniej zamieszczanej wizualce elewacji, byłoby ją dużo łatwiej dopasować kolorystycznie do reszty - teraz każdy wybór cegły na podmurówkę wydaje mi się bez sensu!... :-?

zaiste, było... a nawet grad spadł!

po południu pojechaliśmy na budowę obejrzeć szkody, a tu zaskoczenie - tam prawie wcale nie padało!... :D

to szczęście, bo rynny dopiero się montują, miałabym zalane piwnice!

(np. w centrum do tej pory usuwają szkody)

mam jeszcze drugą córeczkę ma 3 latka............śmiejemy się z mężem że chyba ktoś nam przeszkodził bo powinna miec "kiteczkę" :wink: dlaczego?bo ma charakterek chłopięcy czyli łobuzara i to przez duże Ł :wink: hi hi hi

Starsza nie daje jej rady.......pewnie celowo...bo wie że musi ustąpic taka rola starszej siostry

Rasiu, to nawet nie takie straszne nerwy, jeśli się założy, że to przede wszystkim sprawa dziecka, a nie moja.

Ale fakt, mimo wszystko chce się, żeby dziecko sobie poradziło i było szczęśliwe - przed ogłoszeniem wyników się stresowałam, jak i przed pisemnymi egzaminami, bo byłam głównym drajwerem, coby na pewno zdążył!... ;)

Danusiu, to Ty masz dla kogo domek budować, dziewczyny się nim pocieszą.

My założyliśmy, że budujemy dla siebie (ale z przestrzenią dla gości, potomków i ich gości, of kors), bo młody już ma inne zainteresowania zyciowe... :D