Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Klikasz w ten multi cytat np do Famelii,pasie ,nastepnie w zaawansowaną edycję lub odpowiedź i wciskasz się tam między poszczególne posty;)

dobra, już wiem, jak! Ale co zrobić, żeby zacytować jeszcze poprzednie osoby??

O matkooooo... :lol2::lol2::lol2:

Że niby żeński śmierdzi?! Hehe dobre sobie ;) A jak je rozpoznać? (bo chyba nie po zapachu ;) )

w przyrodzie wszystko co "piękne" jest męskie, wystarczy popatrzeć na pawie - to może i z zapachami mają podobnie?... ;) ;)

Bosssszzz, ja mam miłorzęba, ale pod ogon mu nie zaglądałam czy męski czy żenski.Musze sie zastanowić czy go komuś nie sprezentować w takim razie ;)

no własnie, gdzie mu zajrzeć, żeby rozpoznać??

Edytowane przez sure
no bo jednak nie wiem! :p

Mi bardzo podobają się oliwniki http://www.drzewapolski.pl/Drzewa/Oliwnik/Oliwnik.html

Mam w pracy takie ktore mają ponad 20 lat. Pięknie znoszą nasz klimat, śliczne szarawe listki mają.

Ja się niestety do oliwników nie mogę przekonać - kojarzą mi się z warszawskim blokowiskiem gdzie się wychowałam - tam rosły wszędzie i jakoś mam ich dość ...

sure

nie ma tych owoców :rotfl:

cisy beda niedaleko kruszki malinek i porzeczek. a taka kuleczka przeniosłaby ją na tamten świat

mówisz, że trujące toto? To też raczej nie chciałabym u siebie mieć, nawet ze względu na kota. Dla niego każda kuleczka to zaproszenie do zabawy...

Mi bardzo podobają się oliwniki http://www.drzewapolski.pl/Drzewa/Oliwnik/Oliwnik.html

Mam w pracy takie ktore mają ponad 20 lat. Pięknie znoszą nasz klimat, śliczne szarawe listki mają.

Ja się niestety do oliwników nie mogę przekonać - kojarzą mi się z warszawskim blokowiskiem gdzie się wychowałam - tam rosły wszędzie i jakoś mam ich dość ...

Zdjęcia w zbliżeniu są wyraźne, ale to z całym drzewem jakieś zamazane. Bardziej mi przypomina wierzbę - muszę gdzieś poszukać wyraźniejszego, coby mieć pogląd...

Chciałabym przed domem coś niewysokiego zamiast robinii. Tulpanowiec lub ambrowiec byłybysuper, ale to wieeelkie dzrewa!