Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Doberek :)

5 gwiazdek i niebieska karteczka - najwyższa półka:wave::)

No normalnie Olimp! Wątek obklejony jak słup ogłoszeniowy :lol2:

szuruś

mam nadzieje że zrobią z tym tematem porządek bo to bez sensu jest takie tagowanie komentarzy. zresztą ci co mają tagi mają wszystkie takie same. włącznie z tym stodo12 sswin i thermobel ;)

Własnie, też czekam na porządek. Na razie zapowiedziano, że przenoszenie dzienników do dzisiaj. Nie mam pojęcia, do czego te tagi się mają przydać i co to są te ostatnie z wymienionych! ;)

najlepszy jest tag pt pustak ;)

...pustaki to przynajmniej mam, ale skąd u mnie firany??? :rolleyes:

ja mam nadzieje że mi wykasują posty z dziennika. sama bym to zrobiła gdybym mogła

Teraz sobie kliknęłam "odpowiedz z cytatem" i wkleiło mi kilka postów wcześniejszych (nie zaznaczałam). Ręcznie to usunęłam, ale faktycznie coś się chrzani.

A które posty chcesz wykasować z dziennika?

cześć sure :)

czytałem Twój ostatni post w wersji blogowej... chyba z połowy kwietnia.. tym o hakuro ... i chciałem Ci napisać komentarz, ale nie mogłem, bo po kliknięciu "Komentarze" przerzuca mnie na rozwinięty ostatni post ..

jakiś meksyk ...

Cześć Gwoździku, w stopce linki do poprzedniej wersji chyba jeszcze dzialają. Do "bloga" nawet nie zaglądam,. bo upierdliwie wracal do wykasowanych postów (a ja aż tak pamiętliwa nie jestem ;) )

... podobno dzisiaj ma się skończyc to Kongo, no i byłoby świetnie, bo jakoś ciągle nie ogarniam tej kuwety! :rolleyes:

Teraz sobie kliknęłam "odpowiedz z cytatem" i wkleiło mi kilka postów wcześniejszych (nie zaznaczałam). Ręcznie to usunęłam, ale faktycznie coś się chrzani.

A które posty chcesz wykasować z dziennika?

jakieś 302 sztuki - mam wszystkie posty zdublowane