Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Kala, tylko młodej nie stresuj takimi tekstami, skoro ma jeszcze matematykę przed sobą ;)

ja też trzymam kciuki :)

Ja tez trzymam (również za Mamusię ;) )!

podobno faktycznie łatwy był dzisiejszy test:) Dołączam się do trzymania kciuków:)

Hej Gospodyni!:lol:

...a może właśnie dobrze jej poszło! Bądź dobrej myśli! Tym bardziej, ze to jest reakcja "po", zaszkodzić nie może! ;)

Dziękuje Wam wszystkim za trzymanie kciuków!!!!!!!!! :)

.....dzis ponoc było troche trudniej.......i tez nie wiem czy to wrózy coś dobrego .....

• Odpowiedzi 7,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja ciagle dosadzam coś pomiędzy. jak np. liliowce, floksy, jednoroczne. Robię tak samo - dziurkę i wsadzam roślinkę. Pod te których kępy się rozrastają jka np. liliowce wycinam większy otwór.

Do mocowania agrowłókniny do ziemi dobrze sprawadzają się......... kołki długie do styropianu, te plastikowe :D Nie sciaga się potem pod korą jak biegają po niej psy ;)

Na pewno kupię coś z allegro, na razie najtaniej. Ale w przyszłym miesiącu, bo teraz za mocno "poszalałam" w ogródku. Roślinek jest już powyżej 20-tki, a ciągle nic nie widać! ;(

tylko brzózki i jarzębina starają się robić wrażenie!...

Daj spokój. Ja najpierw nakupiłam dali, potem pojechałam na targ i zwiozłam drzewka, teraz znów hosty i inne do cieniu. Do tego linia kroplujaca do nawadniania...... Nie powinnam juz złotówki wydać na te badyle. Koniec!

Zostanie mi tylko elektryka w tej czesci ogrodu i....... bagatela-altana :D

Chyba z sił opadłam bo jakos tak, wolno mi to wszystko idzie.

Nie ma tak kolorowo :D Cały czas mam obok 1100m2 działki do zagospodarowania, szczerego pola na którym póki co rosną..... ziemniaki :D Ale 2/3 przeznaczę na sad, to już postanowione. Mieszkać na wsi i nie mieć swoich owoców?! Dla mnie to niepojęte :D

Nie ma tak kolorowo :D Cały czas mam obok 1100m2 działki do zagospodarowania, szczerego pola na którym póki co rosną..... ziemniaki :D Ale 2/3 przeznaczę na sad, to już postanowione. Mieszkać na wsi i nie mieć swoich owoców?! Dla mnie to niepojęte :D

No to w zasadzie masz teren zagospodarowany, ziemniaki to też roślinki! ;)

Sad bym też chciała mieć, ale mi się nie zmieści. Będzie świdośliwa i może dereń jadalny...

Zaczęłam w 2008r od ugoru więc..... niebawem powinnaś i Ty kończyć ;) :D

Może kupowałaś większe roślinki, moim to zajmie chyba lata! Liczę na brzozy i jarzębiny, już się zielenią! :D

wszystko wskazuje na to, że 15 maja :) zajrzyj do Zuzanki do komentsów

Poczytam wieczorem, ale połowa maja chyba jeszcze nie wchodzi w grę, parę spraw mi się nawarstwia, nie licząc tych, co wyskakują znienacka! W każdym razie dzięki, że o mnie pomyślałaś! :)