Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja chyba wezme od nich rokitniki, karagane i róże pomarszczoną lub dziką na szpaler.

W tyche cenach to w zyciu nie kupię w detalu :D Sadzonki wygladają na sensownej wielkosci więc zaryzykuję. Strasznei mnie korcą te rokitniki bo ślicznei wygladają i na mój wydmowy kawałek działki będą pasować :D

Nawet mnie nie osłabiaj.... Dopiero co z zakupów wróciłam. Nakupiłam kiełbachy na ognisko, mięcha do kociołka też na ognisko i sernik na zimno mam robić bo ciepło jest :D Nie wiem..... nie zjemy tyle kiełbasy z patelni:D a na ognisku to zawsze się zaplacze jakaś dodatkowa dusza;) Odkąd mamy to miejsce na ogniska zrobione praktycznie nie rozpalaliśmy wogóle grila. Chcę jeszcze tylko zrobić trójnóg nad paleniskiem z opusczanym rusztem. Wtedy bedzie mozna smażyć miesko nad ogniem. Wydaje mi się to lepsze od grila.

Ha, zrezygnowałam z robienia specjalnego miejsca na ognisko! Ostatnio, gdy je rozpaliliśmy, ktoś wezwał policję... :rolleyes:

Zaskoczyło mnie to, bo dym leciał w stronę niezamieszkałą, nie wiem, komu to przeszkadzało??

Mayland, mieszkasz daleko ode mnie, może mamy różne prognozy pogody? Wykończ altanę, nie będzie problemu z deszczem, prznajmniej przy grillu... ;)

lecę dalej do pracy, miłego dnia!

Cześć sure, ale zakupy ogródkowe porobiłaś ! Dereń się rozrośnie, poza tym możesz w przyszłym roku na wiosnę przyciąć te które masz i z nich dorobić sobie sadzonki. Ja tak zrobię z dereniem rozłogowym.

Ja też co chwilę coś wsadzam i mało to widoczne...chociaż nie, tulipany ładnie zakwitły :)