Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Bo ten czas jakoś szybko leci, zauważyłam, że sama u Ciebie nie byłam dawno! :rolleyes:

Oj, niedobra Ty, niedobra ;)

a tak serio to u mnie nic nowego nie ma do oglądania... ale czasem mogłabyś się wpisać ku pamięci;)

muszę odkopać zdjęcia zlewu i blatu, które mi wklejałaś, bo trzeba w końcu coś do tej kuchni zamówić a ja nadal nie wiem: zlew antracyt czy onyks:bash:

Hej Sure,

podziwiam Twoje lustro w lazience.....po co Ci te polki nad kibelkiem? Zastanawiam sie czy ja chce polki, ale jakos nie moge znalezc potrzeby dla nich...oprocz potrzeby zbierania kurzu...:D:D

Maja

Hej Maja! Wiesz, nie mam pojęcia po co mi one!! Ale na etapie projektu wydawały mi się bardzo użyteczne, to pewnie jakiś powód był?? :rolleyes:

A tak poważnie, to pewnie tylko na jakies ręczniki, bo to łazienka gościowa. Zestaw kosmetyków spokojnie mieści się w szufladzie! ;)

Oj, niedobra Ty, niedobra ;)

a tak serio to u mnie nic nowego nie ma do oglądania... ale czasem mogłabyś się wpisać ku pamięci;)

muszę odkopać zdjęcia zlewu i blatu, które mi wklejałaś, bo trzeba w końcu coś do tej kuchni zamówić a ja nadal nie wiem: zlew antracyt czy onyks:bash:

No właśnie niedawno się wpisywałam! :yes:

Miałam taki sam dylemat ze zlewem. U Ciebie być może bardziej pasowałby onyks, ma taki lekki metaliczny połysk. A u mnie antracyt się sprawdza, ale to moze być kwestia przyzwyczajenia... ;)

Dzisiaj jakiś kurier - bęcwal wrzucił mi paczkę z roślinami przez płot!! :evil:

A żeby było śmieszniej, to godzinę wcześniej ustalaliśmy telefonicznie, ze przyjedzie po 20!

Sure...pozostajac w tematach lazienkowych...jak Ci sie kibelki uzytkuje? Juz Ci kiedys wspominalam ze te Twoje to tez moje faworyty....

Ja na takim (juz palcem w powietrzy zaznaczonym) siedzialam....ale tylko na wystawce w sklepie i bardzo mi sie podobal....ale jak one sie sprawdzaja w normalne codziennej eksploatacji?

No właśnie niedawno się wpisywałam! :yes:

Miałam taki sam dylemat ze zlewem. U Ciebie być może bardziej pasowałby onyks, ma taki lekki metaliczny połysk. A u mnie antracyt się sprawdza, ale to moze być kwestia przyzwyczajenia... ;)

Dzisiaj jakiś kurier - bęcwal wrzucił mi paczkę z roślinami przez płot!! :evil:

A żeby było śmieszniej, to godzinę wcześniej ustalaliśmy telefonicznie, ze przyjedzie po 20!

Dziś oglądałam i onyks i antracyt i oba ładne są, dlatego nie umiem się zdecydować :rolleyes: jak mąż był za antracytem to ja wolałam onyks, a jak dziś stwierdził, że może faktycznie onyks będzie lepiej wyglądał, to mnie się wydaje, że wolałabym antracyt...

A kurier... może chciał Cię wyręczyć i od razu roślinki posadzić? ;)

Ha, nie wkeliły się cytaty - pierwsza odpowiedź do Mai, druga do Eleny! :D

Elena, człowiek tak ma, że jak już dokona wyboru, to zazwyczaj zaczyna szukać argumentów "za", więc cokolwiek wybierzesz, najprawdopodobniej będzie Ci się podobało! :D

Myślisz, że byśmy się nie połapały? ;) no ładne zdanie masz o gościach ;)

ja z wyborami mam trochę inaczej - jak już dokonam wyboru i coś kupię, to potem wpadam w panikę, że przecież sa też inne, fajniejsze, lepsze :rolleyes:

Myślisz, że byśmy się nie połapały? ;) no ładne zdanie masz o gościach ;)

ja z wyborami mam trochę inaczej - jak już dokonam wyboru i coś kupię, to potem wpadam w panikę, że przecież sa też inne, fajniejsze, lepsze :rolleyes:

No widzisz, co prawda są reguły, ale nie zawsze się sprawdzają ;)

Ja sobie z góry założyłam, ze na pewno będzie pełno innych, fajniejszych - jeśli nie teraz, to za rok. No i trudno, nie będę co roku domu remontować....

E.. i gości bardzo doceniam, ja tylko po prostu chciałam być taka miła (bo czasami przy takich okazjach nieporozumienia mogą się zdarzyć :rolleyes: )

znikam trochę popracować, do wieczora! :)

no właśnie... nadal stoi w garażu, a dwie walają się po skarpie i wiatr je zwiewa! :(

u nas ciągle "angielska" pogoda, ale przypuszczam, że w Anglii nie jest aż tak zimno! ;)

:cool:

w Anglii to nie wiem, ale u nas w Eire jest calkiem ladnie...z rana pochmurno i 12 stopni, ale w ciagu dnia podnosi sie do 16/17 i sloneczko pokazuje mordke...letnia irlandzka pogoda:D:D

Tesciowa pisala, ze wczoraj na Kaszubach bylo tylko 6 stopni i lalo....to moze dobrze, ze Pan Maz z Mlodszym nie dolecieli w srode...u nas jest cieplej:D:D