Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzięki za podziwianie, od razu energii mam więcej! ;)

BetaGreta, deski tarasowe to modrzew syberyjski, ryflowane. Niedawno je olejowałam, dlatego zyskały 'new look', po zimie zbyt ładne nie były...

Mohag, jestem już po czwartej, myślę o piątej! ;)

obiadku nie mam, bo czekam na kuriera z cisami, coś go długo nie widać. Wczoraj sprzedawca z allegro zapewniał, że dziś będą, nie mam numeru przesyłki, ani żadnych danych, nawet nie można zadzwonić, żeby sprawdzić... :-(

Sure, wow ale sie natachalas ten kamlot!!

:D

ale pieknie zielono u Ciebie... a czym sasiedzi sie od Ciebie odgrodzili?

No, trochę ciężki był... :rolleyes:

sąsiedzi mają matę wiklinową, zupełnie fajnie wygląda. Zimę przetrwała lepiej, niż trzcina. też się nad taka zastanawiam w miejscach, gdzie chcę poprawić widok...

Ogród nabiera charakteru - powinnaś być z siebie dumna :) Wiklina mówisz wytrzymała? Bo na panele nie bałdzo mam kasę, a chcę się od sąsiadów lekko odciąć :oops:

mam obserwacje z jednego sezonu tylko, ale wygląda nieźle! Kiedyś zresztą roślinki urosną i zasłonią ogrodzenie (mam nadzieję)

Co Tobie sie stalo w tagi? :jawdrop:

...upss?! Nie boli, może nic wielkiego się nie stało! ;) :D

(ale chyba wszystkim jakoś nie działają, mnie to nie martwi, bo ich sobie nie dodawałam))

BetaGreta, deski tarasowe to modrzew syberyjski, ryflowane. Niedawno je olejowałam, dlatego zyskały 'new look', po zimie zbyt ładne nie były...

Dzięki, tego ryflowania na zdjęciach nie widać. Masz tym drobniejszym zrobione? Jak się sprząta?

Koleżanka ma tym szerszym i bardzo dużo paprochów jej tam włazi.

Dzięki, tego ryflowania na zdjęciach nie widać. Masz tym drobniejszym zrobione? Jak się sprząta?

Koleżanka ma tym szerszym i bardzo dużo paprochów jej tam włazi.

Mam drobniejsze, za dużo tam nie włazi. Normalnie taras zamiatam, czasem zmywam wodą z węża, jak sie wybrudzi...