Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:D (...)

Sure, kot jes bezbledny:yes:

A jak pisinie sie w domu mieszka, a nie w bloku na pietrze?

:D

okazało się, że polować można na wszystko, co się rusza!... ;)

a suk tutaj ma łatwiej, sama jest w stanie wyjść na spacer, co prawda bardzo króciutki, ale zawsze! W mieszkaniu miała do pokonania cztery piętra, czasem trzeba ją było znosić - ma ponad 30 kg! :rolleyes:

Bry wieczór, wróciłam i nadrobiłam:):yes:

cześć, dawno nie zaglądałaś! :)

bry ranek wszystkim!

za oknem wieje i na razie raczej pochmurno - upału chyba dziś nie będzie! :)

Matko kochana - po pierwsze, przepraszam, że wpisałam się w dziennik, ale w linku teraz nic nie napisane, więc w sumie nigdy się nie wie, jak się nazywa linkowany wątek, a Ty wkleiłaś linka do zdjęć i ja nie przyjrzałam się innym postom i byłam pewna, że jestem w komentach! :oops:

Przepraszam bardzo jeszcze raz!

Co do grzybków - ja myslę, po obejrzeniu spodu, że pieczarki łąkowe (one wyglądają nieco inaczej niż te w sklepie, mają ciemne blaszki) albo jakaś gąska.

W każdym razie nie jedz tego, aż ktoś znający się na rzeczy nie obejrzy na żywo!

Bo wiesz - licho nie śpi... ;)

Buziaki! :D

:D

okazało się, że polować można na wszystko, co się rusza!... ;)

a suk tutaj ma łatwiej, sama jest w stanie wyjść na spacer, co prawda bardzo króciutki, ale zawsze! W mieszkaniu miała do pokonania cztery piętra, czasem trzeba ją było znosić - ma ponad 30 kg! :rolleyes:

Czyli ma lepsze, pieskie zycie:D

To fajnie, chociaz na starosc jej sie polepszylo:D