Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aa.. ...to pewnie mieszkasz za miastem? Moja siostra też tak ma, wystawiają worki z segregowanymi odpadami. A ja przy domu mam tylko kosz na odpadki domowe,za co płacę, a worki z plastikiem, czy szkłem wozimy do pojemników zbiorczych ustawionych w różnych punktach miasta, Trawy i liści nie mam gdzie wywozić i ten 1 pojemnik to za mało. No i teraz mam stertę zamoczonych przez ulewę kartonów, które nie mieszczą mi się do pojemnika, a do segregowanych się nie nadają... :rolleyes:

jak profesjonalnie zrobiłaś tę agrowłókninę :)

będzie dobrze, a mnie Twój płot podoba się bardzo i wydaje się w rozsądnej cenie.

Link który mi przekazałaś i ogrodzenie w nim - super i chyba pasowałoby bardzo do mojej chałupki ale koszty tego jak mniemam - duuże!!!!!

buziaki:)

Jeżeli zrobisz kute w metalu, to pewnie będzie drogo, ale można też wstawić deski, a murek po prostu tynkowany. A u mnie drogi był murek, bo jest obłożony kamieniem, więc też to podraża cenę... bardzo jestem ciekawa, co wybierzesz, bo masz bardzo interesujący projekt i otoczenie, będzie super po wykończeniu.

Zbliża się wielka burza, pewnie zaraz mi padnie net! ;)

No miejsce jest potrzebne . Tylko jest mały zgryz . Oni na każdy dom dają tyle samo worków . nieważne czy tam mieszka 2 ,3 ,4 czy 8 osób (jak u mnie).

ja grzecznie porosiłam i wszystkie rzucają x 2...pogadaj jak przyjadą po odpady....

Sure-ale ohydnie ten liść wyglądał a fe....

i dzielna kobitka z Ciebie, super poradziłaś sobie z ta agrowłókniną!

Edytowane przez aka z Ina

dzień dobry :)

Sure, właśnie skończyłam nadrabiać zaległości i podziwiać Twój ogród w dzienniku - rzeczywiście sporo roślinek przybyło :) niestety dla robali też jest atrakcyjny :(

no i z tą wodą przed garażem to niezbyt fajnie - ale w tym roku obfitości wody to już chyba wszyscy mają dosyć....

Jejku, wszyscy maja zaległości. A jakie ja mam straszne, szkoda gadać. Nigdy już tego nie nadrobię! :)

Elena, już wpadłam na pomysł, jak tymczasowo poradzić sobie z odwodnieniem, żeby było szybko i wygodnie, a poza tym już nie ma takich ulew (na razie)

Kalu, gdzie się podziewałaś tak długo?

Lecę poczytać, co dzieje się u was. Mam za sobą strasznie duże zakupy z synem, jemu się kupuje rzeczy raz na pół roku i dlatego to trochę męczące - muszę odpocząć! ;)

Jejku, wszyscy maja zaległości. A jakie ja mam straszne, szkoda gadać. Nigdy już tego nie nadrobię! :)

Elena, już wpadłam na pomysł, jak tymczasowo poradzić sobie z odwodnieniem, żeby było szybko i wygodnie, a poza tym już nie ma takich ulew (na razie)

Kalu, gdzie się podziewałaś tak długo?

Lecę poczytać, co dzieje się u was. Mam za sobą strasznie duże zakupy z synem, jemu się kupuje rzeczy raz na pół roku i dlatego to trochę męczące - muszę odpocząć! ;)

fajnie, że udało się znaleźć rozwiązanie, bo na łaskawość pogody to chyba nie ma co liczyć... (a sama się łudzę, że zima będzie łagodna hihi)

i widzę, że młody ma wstręt do zakupów tak jak mój mąż :D dwa razy w roku porządnie się obkupi a potem omija centra handlowe z daleka. zagląda do nich tylko wówczas jak użyję małego szantażyku :D chociaz i tak najczęściej jak wyglądam z przymierzalni, żeby się pokazać to małżonek zniecierpliwony drepta już w alejce pod sklepem :rolleyes: