Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

metrowe dzisiaj widziałam w szkółce, ale nawet już nie spojrzałam na cenę... ...wszystko, co mi się podobało, było poza zasięgiem, np. szczepiona kosodrzewina Mops za 350... :rolleyes:

mam nadzieję, ze świerki tańsze...

..no właśnie, w tym roku trzeba przemyśleć temat choinki! W mieszkaniu zazwyczaj nie mieliśmy, bo wyjeżdżaliśmy i po powrocie trzeba byłoby ją rozbierać!

• Odpowiedzi 7,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Uwazajcie z tymi sadzeniami przy oknach, ja wpadlam kiedys na pomysl posadzic iglaka-choinke - nie wiem co to bylo ale uroslo to to po 10 latach na trzy metry w gore i rozlozylo sie tak, ze prawie cale okno w pokoju mialam zasloniete pomimo ciaglego chlastania galezi. A tak pieknie mialo byc, w zimie lampki - przez okno widac pod samym nosem, nie trzeba juz w domu i nie sypie sie na podloge ... a pozniej zonk :) to samo mialam z forsycja dwa metry od okna kuchennego ... scielam dziada przy samym tylku.

Sure, dlatego chcę posadzić choinkę tak żeby z wykusza było ją widać i z salonu , żeby w domu nie ubierać :)

Uwazajcie z tymi sadzeniami przy oknach (...)

No, dlatego przy domu nasadziłam trawy, wrzosy i jakieś karłowate iglaczki. Ale światełka na Nidiformisie to by musiały być bardzo miniaturowe... ;)

Sure,

piekna ta jesien za Twoim oknem

a dzisiaj jak super - centralnie wisi chmura potencjalnie deszczowa, która ma warstwy każda w innym kolorze, szkoda, ze nie da się sfotografować!

jkompleksów idzie się nabawić patrząc na czystość w Twoim domku i tyle;)

że niby czysto?? O jejuś, czasem fajnie, że ten stary aparat ma tak mało pikseli, pomija takie drobne, nic nie znaczące szczegóły! ;)

Noooo, nawet nie tak tragicznie. Faaaajny jest. :) Ja sie tylko obawiam, ze u mnie grzaniec tak szybko by schodzil, ze dzbanek niepotrzebny. :D
Ale dzbanek to jest przecież inwestycja (właściwie, to w dzbanki tez mogę sobie zainwestować)!

Doberek :)

wreszcie znalazłam chwilkę i bardzo fajna ta barierka w całości :)

zdrówka zostawiam :)

my już po, Starszak ze szkoły przywlókł i teraz małż jako ostatni choruje a wiecie jak to u nich - prawie schodzi z tego świata;)

Dzięki, dzięki. Nareszcie się zmobilizowałam i wstawiłam to szkło. A ze zdrowych to ja się tylko w domu ostałam, chłopaki już kichają, no to muszę się bronić! ;)

Szurko kochana, dlaczegoż nie masz w stopce szybkolinka, zeby Cie szybciutko znachodzić?

Podziwiałam własnie Twój ogród i kocurka co się poskrecał jak psiaczek na mikropodusi :)

Hej, hej , miło, że zajrzałaś! :)

...się ostatnio "introwertyzuję". Pewnie to ta jesień!... ;)

ech, tak naprawdę ten cały ogród, to po prostu trawnik z żywopłotem! ;)

No dobra, wrzosowisko i trawska. Ale to już wszystko!... ;)

Gdybym miała to urządzić całkiem "po mojemu", to byłoby tych rabat więcej, ale musiałam iść na kompromis... :rolleyes:

A gdzie się Aluś będziesz prażyć w słoneczku, wybierasz,się w ciepłe kraje? Chyba że zapowiadają jakąś poprawę pogody, to byłoby miłe! :)