Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Małgoś, ma sens! I zawsze możesz przyjechać już w piątek!:)

czyli na razie jest tak:

1. Sure

2. Dorbie

3. Kala

4. Małgoś??

5. Aniahubi

6. Famelia (Last Minute)?

ależ u nas ponuro i deszczowo, była ulewa i znowu musieliśmy wrzucić pompę do studzienki, niepotrzebnie odkładałam temat na wiosnę! ;)

o kimś zapomniałam? Aka, Maya, Mohag - piszecie się?

dla mnie bardziej realna data to 23 pazdziernika gdyz w Polsce laduje dopiero 20go...ale nic na razie nie moge przyobiecac...lista odwiedzin rodziny jest juz dluga...to bedzie moj pierwszy wekend na Kaszubach od ponad roku...nie ma lekko:rolleyes::rolleyes:

• Odpowiedzi 7,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Małgoś, ma sens! I zawsze możesz przyjechać już w piątek!:)

czyli na razie jest tak:

1. Sure

2. Dorbie

3. Kala

4. Małgoś??

5. Aniahubi

ależ u nas ponuro i deszczowo, była ulewa i znowu musieliśmy wrzucić pompę do studzienki, niepotrzebnie odkładałam temat na wiosnę! ;)

o kimś zapomniałam? Aka, Maya, Mohag - piszecie się?

nie było mnie chwilę i o mnie już zapomniały :cry:

dla mnie bardziej realna data to 23 pazdziernika gdyz w Polsce laduje dopiero 20go...ale nic na razie nie moge przyobiecac...lista odwiedzin rodziny jest juz dluga...to bedzie moj pierwszy wekend na Kaszubach od ponad roku...nie ma lekko:rolleyes::rolleyes:

Spoko, możemy zrobić aneks do spotkani. Jeśli tylko będziesz miała ochotę, daj znać! :)

nie było mnie chwilę i o mnie już zapomniały :cry:

Elenka,nie płacz, tylko wpisuj się na listę! Masz czas 09.10? :)

Ja piszę się na 9.10 :wiggle:

super! :)

o matko! toć 9 już całkiem niedługo.....i co ja biedna mam zrobić?:o

Akuś, masz przyjechać! :)

(a ja do tego jeszcze mam posprzatać, hmm.. )

to aktualna lista:

1. Sure

2. Dorbie

3. Kala

4. Małgoś??

5. Aniahubi

7. Alunek

8. Aka

9. Elena ??

no to super! :)

A ja dzisiaj nie mogłam po południu pracować, bo co chwila mi coś przeszkadzało, nawet kurier był dwa razy, a w zasadzie dwóch kurierów. Mam już sadzonki świecznicy, klonu Ginnala (to jest odstępstwo od projektu, ale muszę czymś zasłonić okno w jadalni), mam tez kalinę japońską i jeszcze coś tam! I teraz muszę czekać, aż przestanie lać i wichurzyć... ech!.. :rolleyes:

Malgos, bardzo szkoda, że nie możesz przyjechać... :(

Aniu, to zupełnie jak ja. Ostatnio tez nie bardzo chce mi się pisać, a gdy piszę, to na pewno nie jest nic mądrego... ;)

na szczęście robić cokolwiek jeszcze mi się chce, myślę, ze w ten sposób mój organizm się "przygotowuje do zimy". Się jak się, ale ogródek na pewno. Musze jeszcze zgłębić temat zabezpieczania roślin przed mrozem. A tu akurat nie mam żadnego guru, tym bardziej, ze różne źródła padają różne informacje. A prognozy zapowiadają duże mrozy..... :rolleyes:

No właśnie, musimy ustalić jakiś gryplan.,, ;)

Myślę, ze możemy spotkać się pod Ikeą, a nawet w Ikei, a potem przemieścić się do mnie? Chyba, że będziecie zjeżdżać się o różnych porach, wtedy podam namiary, jak dojechać...

...czasu duzo nie zostało.....trzeba ustalić szczegóły!!:)