Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no dobrze, z pierwszych postów wynika, że jednak u mnie, czekamy na dalsze głosy! :)

śliczna pogoda dzisiaj, jest słoneczko, ociepliło się mimo wiatru, nawet poranna wizyta u dentysty nie popsuła mi nastroju (moja dentystka zresztą jest bardzo fajna, trudno się do niej zniechęcić ;) )

miłego dnia wszystkim! :)

Sure- mam pytanie do ciebie dotyczace tej rolety. Z jakiego materiału ona jest?

Zamówiłam kilka próbek tkanin od nich z myślą o roletach do pokoju Julki. W prawdzie chciałam,aby były one z różowej pepitki, ale nie trafiłam jeszcze na taki materiał, a w stylusie wypatrzyłam brudnoróżowy, który może być ok

miłego dnia :)

poćwiczyłam sobie projektowanie ogrodu, tzn. spróbowałam odtworzyć ten, który jest, w wersji "wyrośniętej". Ale nie do końca wyszło, bo nie wszystkie roślinki znalazłam, więc sa zamienniki...

fragment od zachodu:

http://img15.imageshack.us/img15/7311/ogrdzachd.jpg

a tu od południa:

http://img683.imageshack.us/img683/3355/ogrdpoudnie.jpg

choć zamiast cisów sa świerczki, sosny, brzozy i irgi w innym gatunku, ale i tak jest zajefanie! :)

masz bujną wyobraźnię .... ale w tym wypadku to komplement !!!

cześć

Cześć Gwoździk - dobrze, że się odnalazłeś, bo już Cię opłakiwano! ;)

Dołączysz do zlotu? :)

Dziewczyny kochane, niestety nie dam rady spotkać się z Wami 9 października :(

Bawcie się super i mam nadzieję, ze jeszcze będzie niejedna okazja :)

Hej, Aniu, bardzo szkoda, że Cię nie będzie, cieszyłam się na spotkanie. Może uda się następnym razem?

właśnie zapisuje sobię ta stronkę podana na przez Alusię....

super Sue przedstawiłaś swój ogród... to co, że efekt trza czekać nawet 20 lat...za to jak co roku oko będzie cieszyć każda rosnąca roslinka;)

ja niestety jak nie uspokoi @ to marna szansa i z mej strony na spotkanko http://www.cosgan.de/images/midi/traurig/a050.gif

Akuś, mam nadzieję, że się uda? Jak się tak będziecie wykruszać, to wyjdzie nam takie kameralne spotkanko... co również ma swoje zalety, ale jednak wolałabym gościć wszystkie! :rolleyes:

wróciłam wcześniej z pracy, z nadzieją na jakieś prace ogródkowe, ale wiatr jest mocny. Szkoda, bo można by wykorzystać czas, kiedy nikogo nie ma.Nie ma wyjścia, muszę leniuchować! :)

Fajnie Ci, tez bym poleniuchowala, a mam na glowie cala ferajne, tzn chlopakow, co non stop trajkotaja i sie kłócą, mame, ktora idzie w piatek do szpitala i przezywa i męża naburmuszonego bo zabronilam mu wziac dzieci na pogrzeb jego wujka i chyba sie obrazil. I mam wszystkiego dosyc bo za duzo i tak sie ceisze na baskie spotkanie w sobote

Ups, napisałam długą odpowiedź i mi zżarło. A było mniej więcej o tym, że tez się cieszę ze spotkania, bo zaczynam się nudzić sama, siedzimy tylko z kotem, no i jest aż za cicho! ;)

A z tym leniuchowaniem nie do końca mi wyszło, bo musiałam przyczepić resztę wikliny powiewającej na wietrze (mąż chyba zapomniał dokończyć). No to przy okazji zajęłam się nawożeniem iglaków, choć nie wiem, czy słusznie podsypałam wszystkie? Może to ma kwaśny odczyn, a niektóre moje wolą obojętny... :rolleyes:

a teraz ugotowałam "dietetyczny bigos", ale w tym określeniu jest chyba jakaś sprzeczność! ;)