Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Właśnie pożegnaliśmy ostatnich gości. Alunek, Aka, Dorbie, Kala - dzięki za przemiłe spotkanie! :)

A dzisiaj byłyśmy na spacerze, w Ikei, a także chodziłyśmy po ogrodzie, żeby podziwiać roślinki. Niestety, nikt nie miał lupy!... ;)

http://img201.imageshack.us/img201/2092/img4937ad.jpg

Właśnie pożegnaliśmy ostatnich gości. Alunek, Aka, Dorbie, Kala - dzięki za przemiłe spotkanie! :)

A dzisiaj byłyśmy na spacerze, w Ikei, a także chodziłyśmy po ogrodzie, żeby podziwiać roślinki. Niestety, nikt nie miał lupy!... ;)

http://img201.imageshack.us/img201/2092/img4937ad.jpg

sure.......bardzo Ci dziękuje za takie miłe przyjęcie w swoim ślicznym domku!!!:)

strasznie się ciesze, że mogłam Cie poznac osobiście.....i mam nadzieje, że to nie nasze pierwsze spotkanko;)

Pogoda, IKEA, doborowe towarzystwo - czegóż jeszcze chcieć ;) Może kiedyś dacie się na wspólną kawkę Ikeową namówić :)

Jasne, ja na pewno jak tylko mi bedzie pasowalo

sure.......bardzo Ci dziękuje za takie miłe przyjęcie w swoim ślicznym domku!!!:)

strasznie się ciesze, że mogłam Cie poznac osobiście.....i mam nadzieje, że to nie nasze pierwsze spotkanko;)

... musiało być nieźle .... ;)

Pozdrawiam :)

ehh, i ja mam nadzieję, że nie ostatnie, bo następnym razem nie odpuszczę :)

Fajnie było, fajnie i jeszcze to powtórzymy,tylko czas i miejsce do ustalenia... :)

a teraz próbuję zagospodarować ciasto i tort, ktoś ma ochotę? ;)

sure, wybacz, nie pomyslalam. Mogliscie odwiedzic dzis mnie jak jechaliscie Lalunią. Sorry, ze nie pomyslalam, wyszlam na taka niegoscinną, sorry. A taka ładna była pogoda, na kawusie na tarasie.

W sumie zasnelismy ok 2.00, krzysiek czekał na Kubice i przezywal samochod wujkaBMW, 25letni, ktory sprzedaja po nim, oczywiscie zainspirowany przez Twojego męża:-)

Faceci i samochody:-)