Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

sure, gdybym jechała na 1 listopada w rodzinne strony też wysiadałabym w Tarnowie :)

Jeszcze okaże się, że tam też jesteśmy sąsiadkami! :)

A od Tarnowa w którym kierunku?

Migracja jest baardzo nasilona.

Ja własnie wczoraj wrocilam z Olsztyna, a dzis wlasnie siedze w pracy

Pracowita kobieta z Ciebie. Ja ciągle mam wolne, wracam dopiero we środę. Ale tu po prostu nie opłaca się jechać na 1 dxzień!

No pewnie, do olsztyna to tylko 190km. Ale i tak ciezko nam bylo wczoraj obskoczyc dwa cmentarze, obiadek u babci, kawka u drugiej babci, zajechac do taty i odwiedziny u znajomych co sie nie widzielismy ponad rok. wrocilismy w nocy.

A wczoraj juz korek na cmentarze jak 1.11

No patrząc stąd płynie w nas ta sama gorąca, południowa krew ;)
chyba tak... tylko ten blond włos jakoś nie pasuje do tego opisu.... ;)

Niestety tak to jest jak sie zostawia w swoim rodzinnym miescie tez i przyjaciol, wiadomo, praca i praca i jezdzi sie coraz rzadziej
pewnie dlatego tak popularne stają się alternatywne sposoby kominikacji (jak widać)... :)

Kobietki, dzięki za zaproszenie, tym razem nigdzie mi się nie uda. Jadę pociągiem bezpośrednim z Tarnowa, mogę tylko pomachać z okna.... :(

Arnika, do Ciebie jednak ciągle daleko, bo to jest południe z drugiej strony chyba.... specjalnie będę musiała się wybrać! :rolleyes:

A Malgos ma ciągle jedną zaległą wizytę u mnie, już zdecydowałaś, kiedy jedziesz??

Hmmmm... To P. musi zdecydowac, wiec troche to potrwa...

krewetki w sosie kurma

Witam mile Panie. :)

Robi sie tak - przywozi sie z Anglii podstawe sosu w saszetce firmy Sherwood's (taki pomaranczowy, ich sosy juz gotowe w sloikach sa w almie, sa tez pyszne ale drogie), ewentualnie w Tesco sa firmy Pataki's, ale nie sa takie dobre, smazy sie jedna cebule, miesza sie ja z gotowa pasta, dodaje sie krewetki, migdaly, rodzynki i smietane, troche pieprzu, posypuje sie swieza kolendra i podprazonymi migdalami....

Niebo w gebie. ;)