Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kocham upały... :)

Kiedyś na wakacjach w ciepłym kraju, mąż psioczył jak diabli na... upał... Ja byłam w siódmym niebie....Następne wakacje... zapowiedział mąż...- na Grenlandii... Brrrrrr

I następne wakacje budowałam, a teraz wykańczałam.... I psińco z wakacji...

A dlaczego z pomorza się ewakuujesz w wakacje? Już na zawsze czy tylko wakacyjna ewakuacja?

(żadnych wycieczek do Turcji w środku lata ;) )

Byłam... samochodem z Bułgarii na wycieczkę pojechaliśmy.... i w dodatku bez klimatyzacji mieliśmy auto... dało radę, ale rzeczywiście upał niesamowity.... Stambuł zachciało mi się zwiedzać.... W środku lata.... Mąż przeklinał... dzieci piszczały, ale wrażenia do dziś pozostały....

Mnie w upały się roztapia mózg i przestaje sterować! ;)

Ale taka pogoda jak ostatnio to u nas jednak rzadkość, dlatego nie muszę się na stałe wyprowadzać, jednak chętnie się chowam tam, gdzie chłodniej. A urlop spędzam zazwyczaj między jesienią, a wiosną na nartach - z wyjątkiem okresu budowlanego, podobnie jak Ty, bo nigdzie n\ie wyjeżdżałam! :rolleyes:

Chyba teraz będę musiała najpierw rozruszać kości, w mojej okolicy jest taka "trasa" 300m... :)

Bywałam czasami w Tarnowie... parę razy zajechałam do znajomej... i raz na zorganizowanej wycieczce... Tarnów jest naprawdę bardzo ładny.....

Gwoździk... o ile mnie pamięć nie myli to okolice Gdańska są Surkowi teraz bliskie... Niedawno dziewczyny zajechały do Su... no chyba nie pokręciłam...Stąd moje zdziwienie nt. Tarnowa......

Tarnów jest bardzo ładny.... a i w Gdańsku jestem zakochana.... Choć i Kraków i Toruń i Poznań i Wrocław jeszcze kilka miast jednym tchem można by było wymienić , są naprawdę bardzo ładne....