Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Słyszałam kiedyś określenie jołki - pałki, ale było chyba rosyjskie.... :rolleyes:

witam słonecznie, piesek mnie obudził (niestety, nie mój), a fejsbuk mi uświadomił że nie zrobiłam jeszcze wielu prac w ogrodzie. Szkoda, że mam tak daleko do domu! ;)

Edytowane przez sure

Wracałam wczoraj wieczorkiem, choć jeszcze nie był całkiem mrok... ładnie było.... Natomiast przejeżdżam do domu obok cmentarza i też ładnie jest......

Już wieczorem mi się nie będzie chciało jeździć drugi, czy trzeci raz.... Mam jeszcze kilka cmentarzy na dzisiaj.... Wczoraj załatwiliśmy 3... jeden baaardzo stary, gdzie wcale, a wcale nie ma gdzie postawić w normalny dzień auta, a co dopiero we wszystkich świętych.... Mam go więc z głowy.....

W Krakowie też się pogoda ładna robić zaczyna.
O, to ją zatrzymaj dla mnie, przez Kraków będę przejeżdżać we środę... :)

tam to mam z 10 minut na piechtę:D

O, to kiedys mnie oprowadzisz... ;)
...też ostatnio myślałam, żeby zwiedzić Włochy! ;)

Ja przezornie wczoraj cmentarz zalatwilam a dzisiaj inni sa w kolejce, to ja nie musze i lenie sie niemilosiernie ;)

Od południa się lenię, czego skutkiem jest spędzanie czasu na fm, fb, tv i podobnych, zaczynam tęsknić za jakąś pracą! :rolleyes:

wpadłam sie przywitać.......

..robie wszystko aby sie nie uczyc:(

Pewnie dlatego czas egzaminów kojarzy mi się z wysprzatanym mieszkaniem...