Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hm, tez nie mam kaloryferów, tzn. mam dwa, ale dość zimne... może takie byłyby odpowiednie? ;)

Pomyślałam, że wątek chlebowy lepszy niż liściasty, a mnie ostatnio tylko grabienie liści w głowie! A, i jeszcze zamówiłam kominiarza, uff, nareszcie. I ciągle nie mam drewna do kominka. Dorbie, gdzieś w okolicy kupowałaś? Na razie znalazłam jakiś adres w Osowej, bo chyba Alunek o tym wspominała, tylko nie wiem, czy to ten właściwy...

ciągle pada, a ja jeszcze muszę wyjść i spisać licznik! :rolleyes:

Budowa sie konczy, ale u naszych sasiadow wlasnie sie zaczyna w taki deszcz. wlasnie mielismy niemale emocje jak wielki samochod wiozacy stal o maly wlos nie wjechal w nasze ogrodzenie. A tak nam rozjezdzili droge, ze szok, a to dopiero poczatek. jeżdza jak na Marszalkowskiej i to wszystko budowlane a na dworzu bloto wszedzie. O, wlasnie ten od stali sie zakopal jakies 200m dalej, o, ludzie...A taka spokojna okolica

...a ja muszę zebrać wszystkie, bo klon miał czarną plamistość liści, nie mogę tego zostawić na rabatach, ani na kompost.. :(

słuchajcie, mam ofertę na drewno kominkowe zeszłoroczne olcha, za 150mp. Brzoza i dąb sa po 220, czy warto dopłacać?? Nie wiem, jak pali się olcha! :rolleyes:

To nigdy nie jest tak, ze cos sie dzieje Tobie po mysli;)

Nic ogolnie sie nie stalo. Jest kilka lokalnych poddopien i pelno balaganu na drogach, bo gdzie niegdzie drzewa/galezie sie polamaly. Ale o czyms powazniejszym nie melduja. U nas w okolicy tylko pelno galezi lezy. Na zachodzie fale podobno mialy do 10m wysokosci.

Dzisiaj juz jest slonce i spokoj...i chlodniej;)