Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

oooo tak mi dobrze!! tak mi mow:D:D

Synowie (bo jest ich dwoch) chodza do szkoly w Irlandii. Mlodszy to sie nawet tutaj urodzil, bo mieszkamy tutaj 12 lat.

Szkola podstawowa ma 2 miesiace wolnego, a szkola srednia latem ma 3 miesiace laby. Starszy jest pierwszy rok w szkole sredniej...bedzie mial duuuzzzzo wolnego w przyszlym roku.

Teraz chlopaki mieli tydzien wolnego na Halloween dlatego przyjechalismy na Kaszuby....dlatego tak w pospiechu wybieram wszystko do domu, bo ile mozna przez tydzien zalatwic....a pozniej niespodzianki:D

Tyle lat tam jesteście i jak wrócicie, to co będziecie robić ( kiedy wracacie)?

:D Powrot nie jest planowany, ze wzgledu na to, ze brak pomyslu co by tu robic oprocz plywania kajakiem po jeziorze :D kiedys na emeryture;) na pewno nie planujemy powrocic w najblizszej 10tce:D chociaz fajnie by bylo moc pracowac na pol etatu lub cos w ten desen i gdy dzieci sie usamodzielnia moc mieszkac 6 miesiecy letnich na Kaszubach, a zima przez 6 miesiecy byc w Dublinie...ale na to to trzeba miec kase...:D

Noooo Surku dobrze mówisz..... Jak Nitka robiła projekt swojego ogródka zimą to się troszkę dziwiłam... Oj głupia byłam....

A jak przyszedł kwiecień to nakupiłam zielonego i wsadzałam. Jak nie miałam już wcale czasu to wpadł znajomy i.... porozrzucał po całej działce to tu krzoczek... to tam....

I teraz należało by to wszystko poukładać poprzesadzać ... pomyśleć ale na wiosnę... Teraz to już mi się wydaje, że za późno.....

Za to z dobrych wieści to to, że mam całą zimę na przeanalizowanie co i gdzie.

Ale z drugiej strony to nie wiem nawet od czego zacząć.....

Poczytaj moje porady na stronie http://www.ogrodowisko.pl/tag/projektowanie-ogrodu. Jest tu krok po kroku po kolei. Postaraj się przemysleć przez zimę a wiosna zaczynaj.

hej, nie uciekajcie, wcale nie śmiecicie! :D

cześć wszystkim wieczornie, wróciłam! Nie wiedziałam, ze urlop zależy od wieku, ja mam ciągle tyle samo, a powinnam mieć już chyba 100 dni!! :rolleyes:

gardenarium, czytam ogrodowisko na fb, ciekawe artykuły - miło, że i do mnie zaglądasz! :)