Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To w takim razie będziemy sobie wzajemnie przesyłały... od razu mi milej! :)

Wróciłam już całkiem do domu, zastanawiam się, co zrobić z tym wolnym wieczorem. Chyba to świetna okazja na porządki w garderobie, jakoś mi się wydaje, ze te rzeczy z tyłu poszły całkiem zw zapomnienie, muszę to przeselekcjonować, może gdzieś jeszcze się przydadzą? Kocur też zajął się porządkami, poluje na pająki, leży przy drzwiach garażu i ma nadzieję, ze jakiś się pojawi. Jestem mu wdzięczna za pomoc, tylko zastanawiam się, czy mu nie zaszkodzą??

Edytowane przez sure

To ja poproszę więcej takich fot! :)

Famelio, przy ćmach jakoś nie miałam wątpliwości, ale pająki mają w sobie nie wiadomo, co... na razie Kocilla nie wygląda, jakby mu coś zaszkodziło! ;)

Alunek, jadę na przynajmniej tydzień, zobaczymy, jak sytuacja się rozwinie. Nastawiam się na ew. przedłużenie pobytu, dlatego jadę samochodem. W związku z tym nareszcie zakupiłam zestaw głośnomówiący! ;)

Dzięki Wam za dobre życzenia! Nadulko, Tobie też miłego wieczoru! :)

Alu wiem, dlatego dzielnie sie trzymamy i staramy sie walczyc.

Su Te trawy sa piekne, bardzo mi sie podobaja i lubie ogrody w trawach, bambusach - to nie dla mnie, bo ja jestem typ ostatniego zdjecia i to jest moj ogrod ale u kogos bardzo mi sie podobaja.

http://www.homesolute.com/typo3temp/pics/84f33aee7c.jpg

Tolu kciuki i dobre mysli zawsze pomagaja, moze nie naszym bliskim ale nam napewno - dzieki dziewczyny.

Edytowane przez Mohag

Gdybym chciała znaleźć w ogrodzie miejsce na wszystko, co lubię, wyszedłby straszny misz-masz. Ale trawy będą na pewno, tzn. już są, tylko na razie jeszcze niewyględne! :)

Ten ogród z ostatniego zdjęcia też mi się podoba, ale to zupełnie inny styl, niż mój, nie ma co mieszać. Muszę tylko dobrać jakiś materiał na ścieżkę pasujący do mojej kostki (ma biec od trawnika do ławki), Albo też kamienie/piaskowiec, albo nie wiem, może drewno?

Tolu, dzięki!

Możesz zrobić jakąś fikuśną ścieżkę z kostki. Ja bym nie mieszała materiałów. Mówiąc fikuśna, mam na myśli taką przeplataną trawką.

Może taka;)

http://www.e-mieszkanie.pl/zdjecia_artykul/zdjecia_duze/podloga_ogrod_d1.jpg

Edytowane przez Alunek