Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja zakładam, ze skoro nie mamy chodnika, nie mam obowiązku odśnieżać niczego poza podjazdem (mam nadzieję). Bo byłoby trudno, ogrodzenie ma ok. 40 m! Tez ostatnio jestem w większości słomianą wdową, bo Miły głównie w rozjazdach, ale za to mam duże dziecko i je wykorzystuję! ;)

hm, coś w tym jest! :yes:

ale teraz sobie pięknie napaliłam w kominku, Kocilla (jak na niego) zrobił się kontaktowy, nie jest źle! Szkoda, ze to jeszcze nie weekend, bo do pracy będę musiała wyjechać przed siódmą, żeby się nie spóźnić, albo spóźnić się mało... :rolleyes:

a, i wyniki Mamy nie są tak złe, jak się spodziewaliśmy! To znaczy, miały być w gorszej wersji, a nie są, więc jest dobrze!:)

cześć:)

znowu jestem słomianą wdową i sam muszę niestety zadbać o odśnieżanie..właśnie wróciłam: podjażd i 25 m chodnika. Nie ma co ryzykowac ,że przyjedzie straż miejska i wlepi mandat:(

Ja zakładam, ze skoro nie mamy chodnika, nie mam obowiązku odśnieżać niczego poza podjazdem (mam nadzieję). Bo byłoby trudno, ogrodzenie ma ok. 40 m! Tez ostatnio jestem w większości słomianą wdową, bo Miły głównie w rozjazdach, ale za to mam duże dziecko i je wykorzystuję! ;)

Chcecie się bić? Ja mam 80m ogrodzenia :bash::bash::bash:

W tym 20m chodnika ;)

No, nie możemy z tobą rywalizować, przynajmniej w kwestii długości ogrodzenia! ;)

(to wzdłuż drogi te 80?)

Alunek, trochę ulżyło, ale tylko trochę, bo to i tak nie jest dobry wynik, jale z dwa punkty dalej od najgorszego...:(

ech, nie będę o tym na razie myśleć, zobaczymy, co da się zrobić!