Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dojechałam, już więcej nie sypało i ulice zdążyli posolić. Ale tylko do pobliskiego ronda, my jesteśmy jakaś "dalsza kolejność". W każdym razie jest lepiej, tylko w miejscu po tamtej zakopanej ciężarówce jakieś głębokie koleiny. Trzeba wjeżdżać większym łukiem i nie przystawać pod górkę, bo kicha. Niektórzy próbują drugi raz i wyturliwują się na główną, co bywa zaskakujące... na razie bez ofiar się obyło. Pług by sobie z tym poradził, tylko gdzie on jest?

Mój skończył 18 stkę i ani myśli zrobić prawko... Jakiś taki nie zmotoryzowany ten chłopok jest.... Nic go nie kręci... Ani samochód, ani kład, ani jakiś puiździk....

Natomiast Emil lat 12 popiernicza na kładzie, motorek też spróbował, mnie biegi przełącza i kłóci się, że ON... kierownicą chce kręcić... rowery bez przerwy rozkręca, naprawia, a że do serwisu później trzeba jechać, bo końca ładu nie dojdziesz, to pikuś....

A duży nic zmotoryzowanego... Nooo artysta jeden....

Aaaa i moi to blondynki i też mówią ZARAZ.... ZARAZ.... I dalej nic nie chcą robić, bo może mama zrobi, albo samo się zrobi....

To zaraz to chyba jakaś epidemia, albo jakiś wirus....

....... też mówią ZARAZ.... ZARAZ.... I dalej nic nie chcą robić, bo może mama(tata) zrobi, albo samo się zrobi....

To zaraz to chyba jakaś epidemia, albo jakiś wirus....

ZARAZA

nie kiedy słyszę ...... już ...... znaczy się nie wcześniej jak za półgodziny, najlepiej jakby ...... jutro :mad: