Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gdybym wiedziała, ze nie śpicie o pierwszej, nie wyłączałabym fm... ;)

Bardzo wspierające uwagi, naprawdę. Ale muszę przyznać, ze po 20 - stce się poprawiło. No i Młody wczoraj ten podjazd w końcu odśnieżył, po 22 - giej. I szczęście, rano nie było problemu. Za to teraz cały dzień padało i musiałam się znowu odkopywać, żeby wjechać. Nadjechała też tuż za mną szambiarka i znowu mogę się swobodnie pluskać pod prysznicem - do następnego razu. ale musiałam o to trochę zawalczyć. Rano w drodze do pracy zadzwoniłam, czy jest szansa na wywiezienie tego szamba, bo zgłaszałam w sobotę. A pan na to, że wczoraj 14 razy próbował pojechać pod moją górę, bez powodzenia i że coś trzeba zrobić w sprawie tego odśnieżania, bo jak nie posypią, to on nawet na zimówkach nie wjedzie. No i musiałam dodzwonić się do Zarządu Dróg i Zieleni, stamtąd do firmy, która zajmuje się odśnieżaniem, i wyobraźcie sobie - skutecznie!! Przyjechali i odśnieżyli,. posypali, poszerzyli wjazd. Gdy po pół godziny dodzwoniłam się, żeby sprawdzić, czy dojechali, okazało się, ze już ZDiZ interweniował, chyba przejęli się tą moją łazienką... ;)

Kaluś, dzięki za linka...

I jeszcze jest... za chwilę....

....czyli może wcale....

o, o właśnie, właśnie, nic innego nie słyszę, gdy ganiam do odśnieżania.

Dawno mnie tu nie było, bo laptop zasypało ;)

Z tymi małżonkami tak jest, że są, a jakoby nikogo nie było. Ostatnio stale w rozjazdach, ale niedługo wróci. Nie wiem, gdzie zaparkuje, będzie sobie chyba musiał odśnieżyć? ;) :rolleyes:

Alunek, mam podobnie, coraz wcześniej wstaję, a nadal się spóźniam. Jutro mam jeszcze pracową wigilię, więc żeby spokojnie porozmawiać, to lepiej po piętnastej, albo wieczorem?

Wiecie, chyba byłam rzeczywiście skuteczna z tą interwencją, odkąd wróciłam, pług widzę już piaty raz!!! :D

Alu, może i jestem skuteczna, ale rano i tak było trudno przebić się przez te koleiny. Nauczyłam się wyskakiwac z tego garażu jak Filip z konopii, żeby wyjechać, a to jest ryzykowne... :rolleyes:

Aniu, mój mąz ma "swoje" miejsce w garażu, ale tam postawił sobie Lalunię. Co prawda kiedyś miał zakusyjeszcze na moje, ale odparłam te ataki. Nie po to męczylam się z budową, żeby samochód trzymac na mrozie! ;)

No baa...

http://mojekartki.eu//kartki/231/8/d/89.JPG

W dniu tak pięknym i wspaniałym życzę Tobie sercem całym zdrowia, szczęścia, pomyślności, sto lat życia i radości. Być może masz i inne życzenia, więc też życzę ich spełnienia. wszystkiego najlepszego

Edytowane przez Fenix999