Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Doberek w nowym roku:)

ja też skorzystam z Twojej szafy :D

jestem na etapie zbierania inspiracji szafowych do holu ;rolleyes:

A bardzo proszę, parę wieszaczków jeszcze zostało... :)

Ogólnie jakoś pojemna ta szafa wyszła!

Wiem, że późno, ale tak wyszło, przepraszam. Pomyślności w Nowym Roku.

Dzięki, BetaGreta, zdążyłas w sam raz, właśnie się zaczyna :)

Nie ma sniegu? Czy Ty na pewno w Polsce mieszkasz? Kaszuby bez sniegu? Na moich Kaszubach full

Bo Maya właśnie nie w Polsce mieszka i wygląda, że tę zimę to jeszcze długo będą tambylcy wspominali jako kataklizm, śnieg na eukaliptusach nawet leżał! :D

No, ja mysle ze nie w Polsce:-) Bo bylam głebiej na Kaszubach i tam wiecej sniegu. Najgorsze ze nie mam jak jezdzic do pracy, najlepsza droga - lodowisko i samochody nie moga podjechac, a dwie drogi rownolegle korki niesamowite. A jak ten wiadukt nad obwodnica gosc rozwalil to jechalam naokolo przez Straszyn. Koszmar!!! Mam dosyc

Cześć Wszystkim. Rasiulka, jak ja Cię dawno nie widziałam!

Maya, czyli bambus nie tak delikatny, jak widać, atak zimy przetrzymał. Ale podobno to nie śnieg tak bardzo szkodzi, a mróz i szadź, pewnie u nas w nocy będzie coś takiego, bo teraz wszystko się topi. Znowu będziemy jeździli po lodzie.

Dorbie, współczuję Ci z tymi dojazdami,ale za to zazdroszczę widoku! :)

Własnie dlatego tej mojej działki tak długo szukałam, żeby była na uboczu, ale blisko cywilizacji i pierwszej kolejności odśnieżania. A mimo to raz mieliśmy problem, bo szambiarka nie mogła podjechać. To jednak chyba z winy firm zajmujących się odśnieżaniem, chyba chcieli oszczędzić i zrobili "tunel" na i samochód, w dodatku nie posypali nawierzchni. Ale od czasu mojej interwencji jest lepiej ;)

Już teraz jest przejazd tym odcinkiem obwodnicy, ciekawa jestem, czy zdecydują się rozebrać ten wiadukt?

Coraz częściej wpadają mi w oko inspiracje z nowoczesnymi ogrodami, ciekawe, jak się to ma do mojego ogrodu? W założeniu to on jakiś bardzo nowoczesny nie jest, choć nie wiejski... ale kolorów ma więcej, różne roślinki z barwnym listkami sadziłam... :rolleyes:

http://www.ogrodowisko.pl/uploads/photo/upload/5184/medium_img_5513.jpg

Waśnie śnieg z dachu zaczął zjeżdżać z rumorem, aż przestraszyłam się, że to jakiś złodziej się sturlał! :)

Miałam tego śniegu dużo, bo nad nieogrzewanym strychem aż się zaspy porobiły. Dobrze, że jutro niedziela, bo pewnie trochę mni zajmie odkopywanie podjazdu, w zeszłym roku była tego kupa. Z pozytywów - nareszcie brama mi się zaczęła zamykać! ;)