Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mnie też, ale mnie nie było, to trochę jestem usprawiedliwiona. Dziś mgła i nadal leży śnieg. Ale chyba cieplej, bo w dwóch miejscach pod płotem na wierzchu śniegu kałuża, muszę zrobić odpływ, żeby potem nie zrobiło się lodowisko. Chyba że nocą będzie tym razem cieplej?

miłego dnia! :D

Dzień dobry! :)

Alunek, szkoda, że nie w poprzedni, bo nie miałam towarzystwa... a czy Ty przypadkiem nie miałaś mieć wolnych piątków?

niedługo zabiorę się za zamawianie lampy, ciekawe, jaka będzie w realu? Musze jeszcze sprawdzić wszystkie pod kątem źródeł światła, najlepiej zeby było oszczędnie i zarazem jasno... ;)

Szuruś ,wolne piątki to ja miałam, ale w lipcu i sierpniu...

Następnym razem, jak będziesz wybierała się gdzieś w Polskę, to daj znać z tydzień wcześniej, a może uda mi się umówić spotkanie u klienta:)

Gdzie będziesz zamawiać lampę?

Fajna jest ...może i u mnie pasowałaby:rolleyes:

Następnym razem czeka mnie wyjazd na Mazury i do Łodzi, czy Tobie też po drodze?

Lampa nie pamiętam gdzie, ale zapisałam sobie stronę, sprawdzę w domu. Na razie nie mam czasu się tym zająć, zamówiłam tylko filtr do lodówki i pudełka z wzorem książek, plus parę drobiazgów. Jeszcze mam w planie lampę i plakat ze "Schodami", bo ściany nadal puste... :rolleyes:

dobrego ranka! :)

Jello Sure,

mam pytanie o Twoje modrzewiowe patio:D

robie liste na co mnie moze bedzie stac w tym roku:D i takie patio bym chciala miec na lato, by na piasku nie siedziec...mozesz podac rozmiary swojego? ile kosztowal material a ile service? Moze byc na priv, jak nie chcesz sie chwalic publicznie:D

Maja

to do Komtura zajrzysz :rolleyes:

ja w zasadzie nie wiem, gdzie Komtur mieszka, bo osobiście nigdy nie byłam... :(

Jello Sure,

mam pytanie o Twoje modrzewiowe patio:D

robie liste na co mnie moze bedzie stac w tym roku:D i takie patio bym chciala miec na lato, by na piasku nie siedziec...mozesz podac rozmiary swojego? ile kosztowal material a ile service? Moze byc na priv, jak nie chcesz sie chwalic publicznie:D

Maja

Moje tarasy (o to chodzi?) mają około 20 i 16 m2, niestety do końca nie wiem, jaki był ich koszt, bo rozliczałam całościowo dom. Mogę sprawdzić cenę materiału w fakturze ewentualnie?...