Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ależ oczywiscie, ze z ogrodzeniem sie kojarzy. No i chyba o to chodzi :roll: Jakby się kojarzyło z sypialnią ksieżniczki Anny to pewnie nie pojawiłoby sie w inspiracjach :wink: Bardzo lubię wzornictwo przymysłowe. Proste, oczywiste, wygodne. Mi się podoba 8) :lol:

Bardzo się cieszę! Bo czasami słyszę, że te wnętrza takie "nieurządzone"... :D

Sure, ja też lubię loftowo i nowocześnie, a linki stalowe podobają mi sie (no moze ta stalowa kratka mniej, ale przeciez jest to częscią całości i po wykonaniu moze wyglądac absolutnie rewelacyjnie :D )

Moje klaustrofobiczne odczucia związane z klatką w zoo powoduje zamknięcie przestrzeni w taki totalny, "dosufitowy" sposób.

Wantowe balustrady , szklane, stalowe są super (sama o takich myślę, ale zastanawiam sie jak sie to szkło czyści od strony niższego piętra :roll: ), tak wiec jak Ci to pasuje do koncepcji, to potraktuj moje wątpliwości jak poligon doświadczalny- trzeba znależc pozytywy, bo znajomi nie raz zapytają "a dlatego zrobiliście to tak?!" :wink: :lol: Nie daj sie zbic z pantałyku :wink:

Ja mam modrzewia olejowanego. Teraz ma kolor ale mysle, że z biegiem lat go zmieni. Juz widzę, że ciemnieje ale mi sie taki podoba, starzejacy się 8)

O, Twój taras to sobie często oglądałam, przepiękny! Właśnie dlatego zastanawiam się, czy wybrać olej barwiony, czy pozostawić naturalny. Moja stolarka jest dość "wyrazista", była tak dobrana do podłogi merbau. Potem zmieniliśmy koncepcję wnętrza i okna pozostały trochę z innej bajki. Dlatego muszę bardzo przemyśleć, czy i jaki dodatkowy kolor wprowadzić...

Sure, ja też lubię loftowo i nowocześnie, a linki stalowe podobają mi sie (no moze ta stalowa kratka mniej, ale przeciez jest to częscią całości i po wykonaniu moze wyglądac absolutnie rewelacyjnie :D )

Moje klaustrofobiczne odczucia związane z klatką w zoo powoduje zamknięcie przestrzeni w taki totalny, "dosufitowy" sposób.

Wantowe balustrady , szklane, stalowe są super (sama o takich myślę, ale zastanawiam sie jak sie to szkło czyści od strony niższego piętra :roll: ), tak wiec jak Ci to pasuje do koncepcji, to potraktuj moje wątpliwości jak poligon doświadczalny- trzeba znależc pozytywy, bo znajomi nie raz zapytają "a dlatego zrobiliście to tak?!" :wink: :lol: Nie daj sie zbic z pantałyku :wink:

Ok, nie dam się zbić!

Moja wizualka jest z tymi wantami i bez kratki.... ;)

Teraz mnie trochę zniechęca brak wykonawcy. Może masz jakiegoś sensownego wykonawcę od "spraw metalowych" w Gdańsku i okolicach? Już jeden polecany odpadł... :-?