Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Moze jestem samobojca ale uzywam od czasu do czasu zwyklego mleczka do szorowania plyt ceramicznych i na moim (rozowy), tez nic niepokojacego nie widac. A mleczko do plyty, bo pomyslalam sobie ze jak szkla nie rysuje, to i zlewozmywaka szkag nie trafi.

Z wybielaczami trzeba przy ciemnych uwazac, obojetnie jaki to jest wybielacz.

Mohag, czyli podobne, - czy dobrze kojarzę, ze to granit zmielony i posklejany? A czym myjesz?

Alunek, ja ostatnio siedzę wieczorami w necie, żeby sobie głowę czymś innym zająć (a najczęściej to są ogrody, nie powiem, pomaga). Zaraz zerknę do Ciebie na roślinki. Tez już mam plan co kupić, ale zamówię później, bo znowu mnie nie będzie nie wiem ile...

Su, juz wczesniej napisalam ze nieraz traktuje go mleczkiem do mycia plyty ceramicznej .... no ale ja rok czasu dopiero mieszkam a do tego, az tak strasznie uzywany nie jest.

Ale musze powiedziec, ze tym mleczkiem myje przy okazji oprzyrzadowanie hihi czyli sitko-zatyczke i kolko metalowe i wyglada nie najgorzej ... nie chce mi sie wyciagac specjalnie na sitko plynu do metalu (zawstydzona ikonka)

Nooo ja nie mam z Teki, tylko z jakiejś innej firmy, ale to to samo i jest beżowy...

I traktuję go równo wybielaczem tlenowym. Nic się nie dzieje.

Nawet jak bardzo zaszedł mi termos od kawy czy herbaty to nalałam do niego gorącej wody i nasypałam wybielacza... aż się gotowało, bo za duo nasypałam. To proszę robić tylko w zlewie. Niczym nie mogłam umyć termosu..... A teraz jest jak funkel nówka nie śmigana.

Oooo na moim pisze Alveus.... Taki zlew mam...