Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

O, to do Eleny jeszcze zajrzę, zobaczyć akcję z wybielaczem...

Właściwie to się pakuję, ale jeszcze nie wiem, kiedy wyjeżdżam, na razie pomiędzy wszystkim oglądam ogrody dla odstresowania... :rolleyes:

Plakat wisi, moim zdaniem za nisko, bo na środku w stosunku do wysokości okna, ale m. tak chciał...i dom zyskał inny charakter, teraz mniej widzi się tę nowoczesność, Zdjęcia pewnie po powrocie. Ale od razu przydałoby się zasłony gniecione przez kota wymienić na rolety rzymskie... ;)

Haha, ale u mnie z tymi czarno białymi tez jest przytulnie, serio! :)

Ale to na razie pierwszy obraz, jaki powiesiłam, a mieszkamy już rok. Najpierw muszę się przyzwyczaić. Pewnie jak wrócę, będę zaskoczona tym widokiem!

Mohag, ja właśnie kotkowi pozwalam i stąd ten problem... :lol2:

Nie lubie przytulnie hihi ale dla mnie obrazy robia wlasnie ten klimat,, to cos w domu czego zadnym meblem, zadna ozdoba tak sie nie wydobedzie. Moze dlatego, ze ja lubie jak jest ogolnie pustawo w pomieszczeniach. Nieraz sie nie da, bo gdzies te bzdety ktore czlek do zycia potrzebuje, musza sie zmiescic .. no ale tam gdzie nie trzeba, to dla mnie nie trzeba.

Moje obrazy leza jeszcze zapakowane i czekaja... ale najpierw musze schody zrobic i klatke schodowa a pozniej zastanowie sie gdzie co pojdzie.

A ja myślałam, ż to tylko ja tak mam z tym wieszaniem obrazków i innych duperszmitów hehehehe

Michał wciąż, to może tu coś powiesimy, albo tu, a ja ................. nie bo nie wiem co , nie bo nie wiem czy później, gdy powiesimy coś w oknach, będzie pasowało, nie bo trzeba kupić, a szkoda mi teraz kasy itd itp hahaha