Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

takze fajna inspiracja na balustrade...kiedys klatki w zoo czy cyrku byly drewniane....eeee tam....kazdy niech ma swoje skojarzenia....

...mi by tam rozowe kajdanki pasowaly.... :lol: :lol: :lol:

dobrze, że mój miły tego nie czyta! :D :D :D

a podobno już udało mu się znaleźć wykonawcę tej wantowej balustrady, czyli jest nadzieja!

ja płot drewniany i taras chyba zrobie z jasnego drewna :wink:

zawsze potem mozna go przebarwic na ciemniejszy kolor :lol:

u mnie podobnie, modrzew jest też dość jasny... ostatecznie możemy zresztą zdecydować po wykonaniu, olejowanie można zrobić samemu, tylko muszę poczytać, czy tak od razu, czy trzeba odczekać? :roll:

mi sie podoba szare :oops: :lol: :wink:

Ale Twoje jest kolorowe, chyba nie zszarzeje? ;)

Zciemnieje napewno. Tak, ja mam pomalowane bo nie mogłam wysłuchiwać już tych jęków ciotek i rodziców, że to wyrzucenie w błoto pieniędzy taki taras, że tylko płytki dadzą mi szczęście itp... :lol: Pomalowałam i wmawiam teraz wszystkim, że to jest taki super hiper preparat, że nic tego drewna nie ruszy i nie zmieni (a przecież wiem, że to bzdura) :wink: :lol: W końcu mój taras został oficjalnie zaakceptowany :lol:

Maja, moje właśnie białe, choć nie takie śnieżne. Bardzo mi się podobają i nie były takie drogie, jak na Marazzi. A schody doookoła domu panowie robią dlatego, że musieli czekac na materiały do wewnątrz (a planowaliśmy odwrotnie, więc się wkurzam :-? )

Kala, jak ja się nie martwię, jak się będą sprawdzały pod prysznicem, gdzie też łatwo o osady? Mają fakturkę, ale sa gładkie, więc może jakoś będzie? U mnie w kuchni będzie wyspa, więc nic bezpośrednio na ścianę pryskać podczas gotowania nie będzie, ale w obecnym ieszkaniu nawet gładkie płytki sie brudzą..