Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mohag, wróciłam, we środę mieliśmy pogrzeb Mamy. Dzisiaj jestem już spokojniejsza, cieszę się, że spędziłam tam te dwa tygodnie, zrobiłam wszystko, co mogłam, byłam z Nią do końca i pożegnałam się. Dzięki temu jest mi łatwiej, choć sporo czasu minie, aż sobie to poukładam...

Scure bardzo mi przykro :(:hug:Wiem jak się czujesz bo również niedawno (w Świeta Bożego Narodzenia) zmarł mój tato a 5 dni pózniej brat :( Nie mieszkam teraz w Pl ale na szczęscie również tknieta przeczuciami byłam w tym okresie w domu tylko że ja nie pożegnałam sie z nimi :cry:bo ciagle myśłałam ze to przecież nie bedzie już TERAZ (śmierć brata była już w ogóle zaskoczeniem ) .Masz teraz dodatkowego opiekuna tam na górze i z czasem wszystko sie poukłąda chociaż pewnie nigdy nie przestanie boleć.Ściskam serdecznie-trzymaj się:hug:

A z bardziej pogodnych tematów - przypomniałam sobie, ze obiecałam zdjęcie "Schodów", no to proszę:

http://img253.imageshack.us/img253/5527/1000464u.jpg

Jednak wydaje mi się, że wyglądałyby lepiej w oryginalnych ramkach, a nie tych z Ikei. Na stronie można było sobie dobrać, tylko wychodziło drogo...

Edytowane przez sure

Su :hug: przykro mi bardzo.:(

Kakusek :hug:

Su a jakie tamte ramy byly? bo wiesz, ja kupilam do kuchni w Ikei cz-b zdjecia warzywne .... ale bylo mi szkoda kasy na czarne ramy i zakupilam takie bez ramowe szklane ale troche mnie to meczy i juz wymyslilam ze obkleje szybe, kupie czarna farbe i namaluje rame na szybie.

Edytowane przez Mohag

Dziękuję Wam jeszcze raz. Jakoś się staram trzymać...

Mohag, tamte ramy na stronie sklepu można sobie było wybrać, były fajne czarne. Wydają mi się też lepiej dopasowane rozmiarem, bo te ikeowskie są trochę za duże chyba, passe-partout wyszło nierówno.. Kolor jeszcze w miarę pasuje, moje są metalowe. Tutaj link do plakatu, można poprzymierzać ramki: http://www.allposters.pl/FrameStudio/default.asp?CID=FE7CEAF898984B44B9FF0F5E69F68C56&apnum=377560&FID=&IID=

Sure, co bym nie napisała, zabrzmi banalnie.

Smutno mi, bo wiem, że Tobie teraz bardzo źle i ciężko.

Przytulam z daleka

i płomyk świecy w sercu dla Twojej Mamy zapalam...

Agatko, bardzo mi przykro...

Na to nikt nie jest przygotowany. Dobrze ze byłaś z mamą do końca jej chwil, ten czas jest Twój.

To mnie uczy, ze nie mozna z mama sie kłócić, że trzeba wykorzystac każdą chwilę...nawet jak mi da popalic, zapala mi sie taka lampeczka w glowie.

Buziaki