Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Famelio, mój to jeszcze nieszczególnie wygląda, ale taki dorosły krzew w pełni kwitnienia jest super, wygląda pięknie szczególnie spod śniegu. Widziałam na forum ogrodniczym dużo pięknych zdjęć! :)

Mohag, tutaj ciągle prawdziwa zima, choć mróz trochę zelżał, tylko parę stopni poniżej zera. Ja mam szczelna podbitkę, ale czasem boję cie takich nieproszonych lokatorów, bo na moim nieużytkowym poddaszu penie chętnie by się zagnieździły. Raz nawet słyszałam jakieś hałasy stamtąd i miałam stracha... :roll:

Arniko, a może Twój oczar jest z tych, co kwitną jesienią? Cierpliwie na niego poczekaj...

mój kiedyś ma szansę wyglądać tak, jak ten ze strony Kurowskiego:

http://images.kurowski.pl/foto/Hamamelis_inter_Diane3.jpg

Ja do tych ptaszyskow, to juz zdrowia nie mialam - potrafily sie wcisnac a raczej wydziobac tynk i wydlubac welne zeby dostac sie miedzy rolete a ocieplenie... miedzy dachem a sciana wiatrolapu tez tynk sylikatowy im nie przeszkadzal kurde. Teraz oblachowalam wszystko ale tak powaznie, nie na zasadzie listewek metalowych, bo ladniej wyglada i niech sobie uwazaja :lol2:

Dzisiaj tez słońce. Rozkład temperatur szalony, rano za miastem -10, w połowie drogi -12, w dzień od +2 do -3 na trasie powrotnej. Wróciłam jeszcze "za jasności" i się zdemotywowałam, siedzę na kanapie, przeglądam ogrody i domy, patrzę przez okno, ogólnie się obijam. Całkiem przyjemnie jest! :)