Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja chyba odpuszcze sobie te kratki, tak mnie ciagnely bo prosto w ukladaniu ale malz rozmawial z facetem ktory ma polozone kolo salonu ... ludzie przejezdzali na skroty przez trawnik i wylozyl w tym miejscu tymi panelami i zasypal zwirem. Te z obi-ka kupil ... no i mowi ze o tylek rozbic, wszystko sie rozsuwa i juz raz demontowal, robil podloze i kladl spowrotem na suchy beton. Narazie jako tako ale jakby wiedzial, ze tyle pieprzenia z tym bedzie to odrazu betonowe by polozyl.

ps acha, mowil jeszcze ze oczywiscie sa takie ktore sie sprawdzaja ale trzeba patrzec zeby ciezar 1m2 byl powyzej 6 kg .. to wteczas plastik jest pelny stabilny a nie taki lelawy jak te z obi - tylko ze to znowu kosztuje jeszcze wiecej.

Edytowane przez Mohag

Cześć, cześć. Wróciłam ze spotkania forumowo - ogrodowego. Fajnie było! :D

Chyba jutro uzupełnię zaległości, tylko kątem oka zauważyłam, ze plastikowe panele trawnikowe są do "...", ech. Trzeba szukać dalej, bo mój parking musi być wodochłonny...

a, i pochwalę się - Młody mi pomógł ściągnąć samochód męża do domu (co go porzucił gdzieś pod dworcem i pojechał pracować). I prowadził całkiem samodzielnie, bez żadnej mamy kontrolującej sytuację. Poradził sobie bardzo dobrze! :D

faaajnie jest mieć takie duże dziecko!

Cześć, cześć. Wróciłam ze spotkania forumowo - ogrodowego.

faaajnie jest mieć takie duże dziecko!

Moja dorasta. Ale to szybko idzie i już od mamusi pierwsze lekcje jazdy pobrała na bocznych drogach .... Dobrze jej szło ma dryg dziewczyna :yes:

...szczególnie jak się zdarzy spotkanie forumowo-pijackie http://www.cosgan.de/images/smilie/musik/k035.gif

:rotfl::rotfl:

zamów koparkę i do dzieła :)

.. a potem Ci podpowiem co dalej

a ja mogę prosić o poradę jakie roślinki kupić do oczka :rolleyes: ...a i namiary tez poproszę. Do Elbląga mam jakies 50 km

...szczególnie jak się zdarzy spotkanie forumowo-pijackie http://www.cosgan.de/images/smilie/musik/k035.gif

w takich momentach to ja żałuję,że mam młodociane dzieciaczki ;)