Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Malutka jest w Szczecinie, ale już taka spora, niedługo będzie można ją zabrać! :D

Dzisiaj została znaleziona i zarezerwowana, niby długo szukałam, ale końcówka poszła szybki, dlatego teraz dopiero zastanawiam się, czy na pewno i czy dobrze! Bo widziałam tylko zdjęcia, ale średnie... ;)

• Odpowiedzi 7,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zanim weźmiesz sprawdź rodowód i pomacaj....

Jak ja też bym chciała takiego spotkanka... Może być i pijackie i ogródkowe, i duszonkowe....

A moje starsze młode, to chyba zamienili w szpitalu... Mąż od zawsze za kółkiem, albo motorem, ja za kółkiem od 17 roku życia, gdyby ustawy nie zmienili to bym prawko jako 16latka robiła, a moje starsze młode to wcale do auta nie ciągnie, do motoru czy kłada... Młodszy pomyka na kładzie, na motorkach i innych piździkach a starszak młodszemu sprzęgło zepsuł w kładzie bo nie miał pojęcia jak biegi zmienić....

Z tej mąki chleba nie będzie... Może kiedyś jakiś zakalec wyjdzie;):no:

I kto mnie będzie po imrezkach woził??????

Arniko, to koniecznie musisz wybrać się na jakieś spotkanko, albo zorganizować. A ze starszym młodym to pocieszam, mój też się nie rwał i w ogólne to ma w większości inne zainteresowania, niż rodzice, jednak zdecydował się w końcu na prawko i teraz jest zadowolony, nawet przyzwoicie mu idzie i zapragnął swojego samochodu! ;)

Famelio, ja uczyłam się nawet po 30-tce! A nart jeszcze później i strasznie mi się spodobało! Tak że nie ma reguły... :rolleyes:

A w ogóle to masz u mnie jedno spotkanie zaległe, wiesz?? ;)

Dorotko, Alu - cieszę się z tego kota i stracha mam jednocześnie. Toż to będzie prawdziwa rewolucja w naszym życiu, a w życiu szaraka w szczególności! Ciekawe, czy mu się spodoba ta niespodzianka?... :confused:

Mohag, ja mam podobnie z psem, co jakiś czas mi się przemyka czarny cień, albo kątem oka zauważam, że gdzieś leży. Może naprawdę bywa? W sumie byłoby fajnie! Bo na razie na nowego psa nie jestem gotowa jakoś, choć wiele osób mi tak radzi...

sure - pamiętam, nadrobimy ;)

Powiem Ci, jak to było z naszym dokoceniem - kocicę kupiliśmy jako "agresywną" - naszemu psu myje uszy. Więc mąż przyniósł do domu bidulkę półroczną coby jej dać dom, a Kei - towarzystwo. Jest z nami miesiąc - przeszliśmy już nawet rujkę (pierwszą i ostatnią - straszne to było). Jak to kociak, chce się bawić i zaczepia Kejcię, na co ta reaguje różnie - raz prychnie, raz ucieka :( Mała bije po pysku naszą ślepą psią emerytkę - więc generalnie mały dachowiec nasze dwie "pierworodne" sprzedałby dwa razy, bo tamte to straszne ciapciusie. Ale Keja mimo to szuka czarnej jak ta zniknie gdzieś na chwilę więc chyba ten kontakt jest jej potrzebny. z tym, że temperamenty mają zupełnie różne. Ty weźmiesz Misię dla Misia i myślę, że swobodnie się dogadają. Tym bardziej, że mała będzie rozkoszną kuleczką potrzebującą pomocy Starszego Brata :)

Famelio, mam nadzieję, że masz rację z tymi kotami, choć odkąd podjęliśmy decyzję, mam ciągle rozterki na temat mojego szaraka. Patrzę jak sie bawi i zastanawiam się, czy będzie mu lepiej, czy gorzej! ;)

Alunek, Kocilla był cały szczęśliwy, chyba mu Julki będzie brakowało. Ona się bardzo fanie bawi z nim, mam nadzieję, że kocur też w żaden sposób nie zmęczył Julki? Na drugi dzień miał powtórkę z kolejną dziewczynką, ale tym razem pod koniec chyba oboje mieli dość! ;)

..a ja dzisiaj byłam w Tesco po zakupy, wróciłam z pigwowcem za 8 zł! No nie wiem, to już chyba jakieś uzależnienie?? Stoi sobie teraz w opakowaniu na parapecie, a za oknem... ŚNIEG!!

Dobry wieczór :)

Sure, gdzieś w Twoim dzienniku widziałam, szkło jakie planujesz użyć do wypełnienia barierki. Ja mam drzwi z takiego szkła w mieszkaniu i rozważałam zabranie ich do domu. I w nawiązaniu do drzwi planowałam zrobić barierkę. Ale wcale nie jestem pewna jak to będzie wyglądać. Masz już może to szkło zamontowane? Jeśli tak, to mogłabyś pokazać?

Famelio, ja wole nie wspominać, co jeszcze zamówiłam i ile! ;)

Merenwen, wstawiałam kiedyś do dziennika zdjęcia po zamontowaniu barierki. Ale to moje szkło jest hartowane na wymiar, ciąć np. podobno nie można...

Wygląda to tak:

http://img339.imageshack.us/img339/245/1009033.jpg

http://img829.imageshack.us/img829/6745/1009035.jpg

A ja własnie dostałam pierwsza paczke zamowionych roslin i jest w niej pigwowiec, wierzba hakuro krzaaczasta, głog dwuszyjkowy, miskant olbrzymi

Agatko, zobaczysz ile zabawy jest z dwoma kotami:-) Mamy juz doswiadecznie. Szczegolnie fajnie jest jak sie zaczynaja gonic w nocy jak gasimy swiatlo, a my przeciez drzwi nie mamy , tylko sa w lazienkach