Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Slodziak z tej pralinki :) Nigdy nie socjalizowalam kota z kotem, ale kota ze szczeniakiem i wcale nie izolowalam towarzystwa jak bylam w domu. Jakos sie sami dogadali, oczywiscie ze moj Szary prychal i maly od czasu do czasu zgarnal w lepetyne ... ale po tygodniu Szarak stanal na wysokosci zadania i chcial koniecznie nauczyc psa korzystania z kuwety :wiggle:

• Odpowiedzi 7,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aka, dzięki :)

Małgosiu, nie bądź okropna - kup dziecku czekoladkę! Ale pamiętam, ze macie przecież wspaniałego rudzielca (wymiziaj go ode mnie)! ;)

Rasiu, nie wiem, jak mają koty, bo to dla mnie nowe doświadczenia. mam nadzieję, że szarak nie zje czekoladki!! :rolleyes:

Hm, my niestety nadal jesteśmy po tej zimniejszej stronie świata, ale na razie nie szkodzi mi to, spędzam czas z kotką w sypialni. Klawiatura jej się bardzo podoba, w ogóle jest strasznie dynamiczna! ;)

Mohag, szarak już oswoił miski małej, z kuwety go przegoniłam (może niesłusznie) ;)

Ech, zbiorę siły i podejmę kolejne próby... :rolleyes:

...a, maty? Takimi plastikowymi opaskami - spinkami, nie wiem, jak się nazywają. Ale widać te zapięcia, bo są czarne.

Wydaje mi się, że nie powinnaś zanadto przeganiać szaraczka, bo skojarzy małą z utratą pozycji jedynego i najważniejszego ;) U kotów chyba też pewna hierarchia obowiązuje - my przynajmniej ją zachowujemy, i np. Keja dostaje jedzenie jako pierwsza. I nie karzemy jej jak pacnie czarną. Choć generalnie staramy się nie ingerować.

Dogadają się, zobaczysz - o ile jeszcze tej słodkości nie zjadłaś, bo ja chyba bym zjadła :oops:

Cudowna czekoladka!!!

Tez jestem za tym bys nie odpędzała kota, dogadają się. U nas Miśka miała 6 tyg jak znalazła się u nas i zaraz za chwilkę zaczęła odganiać Strużka, zaczepiała go i jak on sobie za dużo pozwalał to szczerzyła na niego zeby, że od niej odchodził. A teraz często siedzi na nim okrakiem i liże mu głowę