Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nooo... wreszcie odkopałaś dziennik:wiggle:. Ale zdjęć mało... oj mało:rolleyes:. Specjalnie dla Ciebie wrzuciłam kilka wczoraj u siebie, ale całość ogrodu zrobię jak uprzątnę bałagan... i jak coś urośnie;). Wrzosowisko masz cuudne:cool:. Mi wszystkie rozplenice wymarzły:(.

Kochane jesteście, że zaglądacie! :hug:

Wkleiłam trochę wiosennych zdjęć, poczytałam w Waszych wątkach (Rasiu,dziękuję za wiosenne zdięcia), mało mam czasu, żeby pisać, praca i praca, a do tego samochód mi się zbiesił na równej drodze, pstryk i przestał jechać. I teraz jestem uziemiona, aż m. nie wróci, może trochę nadrobię zaległości forumowych. A po weekendzie to już całkiem wsiąknę, jeśli przyjdzie mi się poruszać komunikacją miejską! :lol2:

U nas słońce na przemian z chmurami i wichrzysko, ale burza na razie przeszła bokiem... :rolleyes:

Małgoś, Elfir mi poradziła, że ostatecznie można zastosować na konwalie herbicyd do jednoliściennych, pewnie w końcu to zrobię, przynajmniej miejscami... :rolleyes: Na pierwszym zdjęciu jest fotergilla, na czwartym kalina koreańska, pierwszy raz kwitnie dwoma kwiatkami i pachnie upajająco! ;)

Gosia, muszę obejrzeć te Twoje dalie. Ja nie mam żadnej, ani piwonii też, bo jakoś mi nie pasują, ale doceniam urodę!

Rasia, może Ci wysłać wiaderko moich? Tylko na kwitnienie to chyba trochę trzeba czekać, one w pierwszym sezonie się ociągają podobno... :sleep:

Maja, kotów niet, bo im ciężko zdjęcie zrobić, chyba że śpią. A ile można śpiące koty oglądać! :no:

Sure, ja też chętnie je obejrzę, jak tylko zakwitną :)

Jeszcze nie wiem co dostałam hehehe, jak tylko będą kwiaty, to zrobię zdjęcia.

Muszę się dowiedzieć gdzie koło nas są jakieś kwiaty w sprzedaży,

bo koło mnie w szkółce nie ma kwiatów, tylko różne iglaste i drzewa liściaste.

Szurku, ja kopnęłam w kwietniu od kuzynki Księciunia kilka wypełzających spod ziemi "pędraków" konwalii i teraz kwitną mi na całego:lol2:. Tak więc wiaderko chętnie przyjmę:lol:. Nie będziesz może jechać w moją stronę niechcący?:rolleyes:

• 1 month później...

Meg, muszę do Ciebie zajrzeć, może już pokazały się kwiaty? A co do zaglądania, kiedyś miałyśmy się spotkać, jakoś się nie udało. Nie wybierasz się w sezonie nad nasze zimne morze? Byłaby świetna okazja... :)

Rasiu, ja mogę Ci wysłać paczką taczkę ziemi z kłączami konwalii, zasiedla pół ogrodu.Wyjątkowo wytrwale pełzają pod ziemią. Mimo przegrody raz po raz pojawiają się na trawniku, ale możliwe że to te, które zostały w ziemi?

W tym roku już zaliczyłam wszystkie wyjazdy w Twoje strony, przynajmniej te planowane... :(

Jak to??:(. To musisz niezaplanowanie do mnie skoczyć;):D.

No i wrzuć jakieś nowe zdjątka ogródkowe, plissss....:cool:

Och! Wrzuciłaś!:D Cudnie!!!:lol: I róża jest cudna i bardzo wdzięczna... ja mam teraz jedną rabatę całą w białych różach, jest słodko:D.

Edytowane przez rasia