Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

ale to będą lokalni wykonawcy, z okolic Gdańska... moja barierka jest cała do zrobienia według projektu indywidualnego, może stąd taki problem? Mnie się nie wydaje trudna, ale na obróbce metalu sie nie znam...

Ewo, ależ Ty masz duuży ogród!

fajnie wymyśliłaś swoją barierkę dlatego musisz mieć dobrego wykonawcę, ja chcę barierkę metalową w połączeniu z drewnem i to też będzie musiało być dobrze zrobione

• Odpowiedzi 7,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ewo, ależ Ty masz duuży ogród!
i jest przy nim co robić w każdym bądź razie nie nudzę się :lol: :wink:

Ja raczej planuję takie rośliny, których nie trzeba tak strasznie pilnować, albo inaczej, tylko część, która będzie wymagała jakiejś specjalnej pielęgnacji i zabawy (bo jednak to lubię), a reszta, plus trawnik, łatwa w uprawie. Tak, żeby nawet syn mógł mi pomóc. Dośc dużo czasu spędzam w pracy i poza domem, szkoda byłoby, żeby ogród zarósł chwastami..

[Ewo, ależ Ty masz duuży ogród!
fajnie wymyśliłaś swoją barierkę dlatego musisz mieć dobrego wykonawcę, ja chcę barierkę metalową w połączeniu z drewnem i to też będzie musiało być dobrze zrobione

wczoraj widziałam nawet kilka ciekawych stron z takimi barierkami.. ale to chyba trzeba zobaczyć w realu, bo zdjęcia często są ładniejsze, niż rzeczywistość (patrz: moja budowa ;) )

[Ewo, ależ Ty masz duuży ogród!

wczoraj widziałam nawet kilka ciekawych stron z takimi barierkami.. ale to chyba trzeba zobaczyć w realu, bo zdjęcia często są ładniejsze, niż rzeczywistość (patrz: moja budowa ;) ) widziałam i dlatego czekam aż już je tobie zrobią :wink: :lol: a zdjęcia no cóż czasem też tak bywa ale na czymś trzeba bazować :-?

http://images.kurowski.pl/foto/salix_purpurea_pendula.jpghttp://img505.imageshack.us/img505/1888/zdjcie002s.jpg

Wierzba purpurowa 'Pendula'

jak myslisz?

mhm, podobna, tyko gałazki miala bardziej do góry? Nie wiem, jaki odcień listków ma ta wierzba, ale na tym drzewku były troche szarawe..