Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Palmowego jesze u siebie nie mam klona ale kupie go napewno. Są piękne!

Mam za to Szymanowskiego na pniu. Szkdoa tylko, ze takiego niskiego kupiłam. Wolałabym jednak wyższy pień. Liski ma bardzo ozdobne choć jasne.

http://bi.gazeta.pl/im/2/2982/z2982752X.jpg

tofee zielono na razie tylko wirtualnie, ale mam straszną radochę z tego wybierania! :D

mayland, mam nadzieję, ze klona też kupię, tylko muszę miłemu odpowiednio ładne zdjęcia pokazywać, żeby go przekonać... ;)

ten Szymanowskiego też jest łniezły, teraz obejrzałam..

to znaczy, że pień na którym się szczepi już nie urośnie?

Sure, przede mną wygrzewanie podłogówki, a Ty zdaje się masz to już za sobą? Jak długo trwa ten cały proces wygrzewania? Ja już bym płytki chciała układać :wink:

ja ciągle grzeję, bo gazu wcześniej nie było - teraz jest naprawdę ciepło!! :D

o ile pamiętam to 26 dni? Ale różne dane widziałam, że 5, 21 i miesiąc... :roll:

Sure, przede mną wygrzewanie podłogówki, a Ty zdaje się masz to już za sobą? Jak długo trwa ten cały proces wygrzewania? Ja już bym płytki chciała układać :wink:

ja ciągle grzeję, bo gazu wcześniej nie było - teraz jest naprawdę ciepło!! :D

o ile pamiętam to 26 dni? Ale różne dane widziałam, że 5, 21 i miesiąc... :roll:

Oj, strasznie długo :( Czyli kafelkowanie zacznie się dopiero na początku października... Plany przeprowadzki przed świętami coraz mniej realne niestety :-?