Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jezzzzuuuuu....ten samochod...to moja milosc!!

Noo... i moja! Ale nie jestem zazdrosna... :D

A co to za kafle? :roll: Nie wiem, gdzie je ulokowac...

Maja, wszędzie lokuj, wszędzie!.. ;)

No, może przesadziłam, wszędzie, gdzie nie ma drewna - kuchnia, korytarzyk, schody do piwnicy, przedsionek..

mi się podoba taki duży krzak z podłużnymi, stożkowatymi, fioletowymi kiściami kwiatów, który rośnie pod moim blokiem , i do którego zlatują sie wszystkie motyle z okolicy. Momentami są całe tęczowe roje. Motyle siedza na tym krzaku w ilościach

A to Budleja Dawida - polecam wszytskim...

czy o coś takiego chodzi?

http://cyklamen.blox.pl/resource/budleja_davida_buddleia_davidii_fascinating01.jpg

Sure, dokladnie to mam pod blokiem i jeszcze biały krzak, ale tam mniej motyli, może dlatego,że on rośnie w wiekszym cieniu , a ten liliowy w słońcu. Nie mogłam zrobic zdjec o których mówiłam, bo mi padł aparat :-? a z komórki nie umiem przerzucac i zawszemuszę czekac aż mąż znajdzie chwilę, co sie rzadko zdarza :wink:

Dzięki zachciance mogłas znaleźc sobie sama ten krzak :wink: Ja go miec będę na pewno- ilośc motyli jest tego warta (jak w bajce o Barbie, Księżniczce Motyli, czy jakoś tak - nie jestem na bierząco, bo mam trzech barbarusów :wink: )

Inez, jeżeli ten krzaczek wabi motylki, a nie wabi pszczółek, to jest pożądany! ;)

A z kocich informacji - czarny kotek się nie pojawił dzisiaj, wróciłam z niczym, nawet pogoda się popsuła i nie poływałam. Rozpoczęłam poszukiwania niebieskiego brytyjskiego. Okoliczne hodowle przeszukane wirtualnie, ale na razie nie mają tej opcji (lub już zarezerwowane). Kto wie/widział, niech daje znać! 8)

Dzięki, Alunek, przeszukałam allegro, ale wszystkie dość daleko ode mnie, trudno byłoby obejrzeć osobiście. A cena 700 to za taki bez papierów, czyli nie do końca pewne, jak będzie ostatecznie wyglądał, więc obejrzenie by się przydało... ;)

W gratce jest kilka tutejszych, powysyłałam maile i czekam! :roll:

no to i ja zaczne grac!!! :lol:

może szczęście soe usmiechnie kiedyś :wink: :o :lol:

byle nie za często, bo wyjdzie odwrotnie! :wink:

a teraz trochę realności: muszę szukać innej kabiny do małej łazienki według kryteriów: tnie za droga, estetyczna, pół (lub ćwierć) okrągła, chętnie z wykończeniami matowymi (srebrnymi, czy białymi?), rozsuwana, z w miarę delikatnymi prowadnicami (?), nadająca się do montażu bezbrodzikowego. uff..

pomysły chętnie goszczę na łamach (i nie tylko pomysły)! :D

no to i ja zaczne grac!!! :lol:

może szczęście soe usmiechnie kiedyś :wink: :o :lol:

byle nie za często, bo wyjdzie odwrotnie! :wink:

a teraz trochę realności: muszę szukać innej kabiny do małej łazienki według kryteriów: tnie za droga, estetyczna, pół (lub ćwierć) okrągła, chętnie z wykończeniami matowymi (srebrnymi, czy białymi?), rozsuwana, z w miarę delikatnymi prowadnicami (?), nadająca się do montażu bezbrodzikowego. uff..

pomysły chętnie goszczę na łamach (i nie tylko pomysły)! :D

Bede szukac razem z Toba :wink: Musze w pazdzierniku miec mala lazienke kompletna, by panowie mi ja przez zime zrobili. Kabina z Twoim opisem bedzie mi tez pasowac :lol: :lol:

Wczoraj sie zalamalam...w Internecie Bosch w Polsce i kuchenki/piece wszelkiego rodzaju sa srednio 20% drozsze niz tutaj i pewnych modeli nie ma...wlasnie probuje wmowic mezowi ze powinnam zamienic moje auto na ciezarowke, bo mi sie przyda na wakacje w przyszlym roku :lol: :lol: :lol: :lol: