Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Sure, a musisz mieć te drzwi prysznicowe na prowadnicach?

Będą zachodzić kamieniem :-? .

najchetniej miałabym drzwi otwierane na zewnątrz i do wewnątrz, sa takie piękne kabinki z huppe target design, można je złożyć do srodka i nie przeszkadzają w małej łazience - cóż, ale jak na kabinę, ktora nie będzie używana 5.500 z powłoką anti - plaque wydaje mi się za dużo.. :-?

http://www.hueppe.name/pl-pl/images/jpg/FK_DA_TDES_4E_STE___000.JPG

no i jest też ryzyko, że jakiś zamaszysty gość walnie drzwiczkami w muszlę, bo łazienka ciut ciasna.. :wink:

przesuwne i kabina pół lub ćwierćokrągła wydają mi się jakimś kompromisem, chyba że macie lepszy pomysł?

ile Cie kosztowały wejściowe??

3,5! ale sa baardzo porządne - drewniane, 4 zawiasy, jakies tam wzmocnienia, solidna grubość itp. i jeszcze doplacliśmy za podwyższenie drzwi zamiast naświetla górnego, juz nie pamiętam, ile.. :roll:

Jakiej masz firmy bo nie pamiętam? :wink:

AFB z Krakowa..

Aguś znalazłaś coś ciekawego?Dzisiaj oblukałam porządnie małą łazienkę i chyba nie będę miała za dużo wyboru :-?

Zastanawiam się jeszcze nad jednym.....czy w łazience nie dac przesuwanych drzwi :roll: Co o tym myślisz?

jeśli byłyby użyteczne, pewnie można... ale chyba takiej lazienki nei widziałam, ciekawe dlaczego to taka rzadkość?

A ta kabina?......Koralle S600

o, tej nie znam?

albo tańszą wersje z Huppe np.501

z "antiplakiem" 4.300, a kwadratowa 5.400... :-?

najtańsza znalazłam RAVAK RAPIER

RKCP4 – 80 - kabina narożna w cenie AntiCalc i profil satin - 2325zł

http://www.galerialazienek.pl/foto/216.jpg

ale podoba mi się tak "średnio", przez te profile... :roll:

i Kermi Cada:

http://wilga.ik.pl/prod/img14481.jpg

ładniejsza, bo drzwi wahadłowe (cena podobna jak ravak, przystępna)

Jello!!

Wczoraj wieczorem siedzialam na stronie "Kolo" - tam tez mieli fajne dzrwi do prysznica i calkiem, calkiem ceny.

Dankaf juz wstawila Koralle z ich strony...mi sie podoba, ze maja tez na rozmiar 120 cm...taki brodzik bym chciala miec w duzej lazience :D

http://www.kolo.com.pl/

Ale ta wczorajsza "kosmiczna" z brodzikiem za 1.4 tys PLN robi na mnie wrazenie :lol: :lol: Szczegolnie, ze bedzie to lazienka chlopcow i raczej na ich testowanie niczego drogiege sie nie oplaca tam wstawiac :lol: :lol:

Juz wiem jakiej jest firmy:

http://www.tomkabiny.radom.net/index.php?id=kabiny

ale i tak na stronie sklepu internetowego jest o 500 PLN tansza :wink:

Ja kompletnie jestem niezorientowana w tych markach....ktore sa OK, ktore moga byc, a ktore sa dla krolowej? No i ktorych nie tykac? :roll: :roll:

Czy Kolo moze byc? Bo na zdjeciach w internecie to wszystko pieknie wyglada... :roll: :roll: :roll:

Maja

Sure, przylazłam za Maylandzią :oops: :wink:

W sprawie kabiny to nieustannie będe polecać Novellini. Moja kosztowała 1800zł ( ale miałam spory upust) Są różne kształty i wymiary. Maylandzia się tam kąpała więc może wydać opinię :wink:

O, cześć kaśka maciej, witaj witaj! ;)

Novellini, powiadasz? Mnie sprzedawca tez proponował m. in. Novellini, Giada... :roll:

...a napisz, co jest w niej tak fajnego i jaką masz? Mayland, jak wrażenia? ;) Cena tej Giada nie byla strasznie wygórowana, jednak trochę ponad 3 tys, z profilem srebrnym (pewnie błyszczącym?)

Maja, ta Koralle wygląda na lepszej jakości, może warto się zainteresować? Chętnie zobaczyłabym ją jednak w realu lub posłuchała opinii użytkownikow, dla pewności. Cena na stronie Kola to też około 3 tys?..

Rasia, dzisiaj to chociaż buźki wstawiasz wesołe! To dobrze, bo od razu wszyscy przezywają, że się smucisz;)

Teraz znikam pooglądac moje szare ściany! :D

Moja kabina to seria Go 6. Profil srebrny, błyszczący a jakże 8) :lol:

Fajne jest to, że mimo i ż powierzchni szklanej jest sporo to jakoś mycia nie ma za dużo, nie osadza się ten biały osad na niej. A u mnie woda najtwardsza z możlwiwych