Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Produkty Koła są bardzo dobrej jakości. Warto je kupić.

Mayland dzieki wielkie!!

Jak ja sie czuje niedoksztalcona w tych wszystkich sprawach :lol: :lol:

:roll: :roll: nie chcialabym kupic czegos co sie szybko zdegraduje, a znowu palacu nie buduje i nie szukam sprzetu dla krolowej :wink:

Sure...no wlasnie z tym ogladaniem w realu....strasznym mam z tym problem...i meczy mnie i po nocach spac nie moge... :roll: :roll:

Ale jezeli Ty masz ten sam problem to czuje sie usprawiedliwiona.....

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Maja

• Odpowiedzi 7,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Moja kabina to seria Go 6. Profil srebrny, błyszczący a jakże 8) :lol:

Fajne jest to, że mimo i ż powierzchni szklanej jest sporo to jakoś mycia nie ma za dużo, nie osadza się ten biały osad na niej. A u mnie woda najtwardsza z możlwiwych

Wlazlam tu:

http://www.ceneo.pl/Kabiny_prysznicowe;017Novellini_P0-12482.htm

Piekne.... :oops: :oops:

kaśka, Mayland - sprawdziłam, Go6 to jest kabina typu walk - in, no pewnie, ze fajna!... :D

w małej łazience zajęłaby mi całą powierzchnię, niestety! :lol:

http://www.sanitair-online.nl/images/product_images/product_image_25061.jpg

jeżeli chcę miec tam kabinę, to musze się "streszczać" ;)

dzisiaj sprzedawca zaproponował mi Huppe 501 design z wejściem narożnym, składanym harmonijkowo, to byłoby idealne, cenę mi wyliczył na 3.600 bez powłoki anti - plaque

teraz szukam jej w necie i za chiny nie mogę znaleźć! chyba coś pokreęciłam?? :-?

efi, a jaką masz kabinę?

Ładny ten jasny gres. On jest cały matowy? Jaka to seria?

zaraz, zaraz.. ... jasny gres?.. ...a ja to mam?! :o :lol:

to jest tak: w kuchni jest gres polerowany w kolorze antracytowym, matowy (będzie się brudził, że hej), a reszta podłogi to wylewka betonowa, w takim samym kolorze! Równie dobrze mógłby zostać beton, bo mała różnica.... ;)

I podoba mi sie to tajemnicze okno z napisem "nie ruszac" 8) :lol: Czyżby pomiar wilgotności? :o

zgadłaś! pomiar wilgotności i przyczyna mojej bezsenności nocnej - w sypialniach jest za mokro, jeśli w saloonie będzie podobnie, to na razie nici z podłóg... :(